Mennyire tekinted hitelesnek a koronavírus-járvány kapcsán kommunikált adatokat? Mennyire hiszel egyáltalán a járvány jelenlétében?
Nap, mint nap járok az utcán, hallok embereket, és sokaknál a járvány a fő téma. A koronavírus olyannyira elterjedt, hogy teljesen beleitta magát a mindennapjainkba, gondolatainkba, sőt!
Arra lettem figyelmes, hogy vannak társaságok, akik mindenesetül elfogadják a járvány létezését és hitelesnek vélik a kommunikált adatokat, míg mások egyértelműen kételkednek a szabályok értelmességében, vagy a járvány létezésében.
Amikor e két nézet konfrontálódik, akkor durva szócsaták, és sokszor a másik szabad véleményének ignorálása történik meg.
Te magad hogy állsz a járvánnyal? Hiszel abban, hogy létezik? Maradéktalanul elhiszed mindazt, amit a média közöl a lakossággal e témában?
Nyilván igazságot nem tudunk tenni, hisz bizonyossággal a dokumentumokat 7 lakat védi és vagy 100 évre titkosítják őket. Itt nem is az igazság a lényeg, hanem a te saját attitűdödre vagyok kíváncsi.
Kérlek, tisztelj meg azzal, hogy a felsorolt opciók közül kiválasztod azt, amelyik legjobban illik rád. Érdekelne, hogy milyen különbségek vannak a férfiak és nők között, éppen ezért kérlek, a válaszod erre ügyelve add meg.
Ha esetleg úgy érzed, bármivel kiegészítenéd a feleleted, akkor írj hozzászólást!
Tudom, a kérdésem magas labda egy erős vitára, esetleg sárdobálásra. Szeretnék a konstruktív oldalon maradni, éppen ezért mindenkit kérek, hogy akármelyik véleményen is van, próbálja azt meg megfelelő stilisztikával kommunikálni. Próbáljunk meg ne egymásba beletiporva érvelni.
Előre is köszönöm!
Biztosan létezik a vírus, de abban biztos vagyok, hogy ez a 292 új fertőzött hamis adat.
Sehogy sem jön ki, hogy nincs mellette elhunyt ha a tavaszi helyzethez viszonyítjuk.
A “nagyok” közt sincs egyetértés pl. a tesztek pontossága és halálozási számok kapcsán, így még ha nem is szándékos a torzítás adatok tekintetében, akkor is bizonytalan a pontossága. Mára már kb. a professzorok véleményei is a pro-kontra tengelyen mozognak... Nem csoda ha ez a bizonytalanság bizonytalanságot szül!
“A WHO júniusban megfogalmazott ajánlása szerint azokat a haláleseteket, amelyeknél a koronavírus tünetei mutatkoztak, akkor is a koronavírus áldozataiként kell elkönyvelni, ha a vírus jelenléte nem volt bizonyított (kivéve ha volt valami egyértelmű más ok). De időbe telik, mire az egészségügyi dolgozók mindenhol átveszik ezt a metodológiát – tette hozzá Alan Lopez professzor.“
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!