Menjek koronavírus tesztre?
Beteg vagyok, náthás vagyok, torokgyulladásom van. Jelenleg lázam nincs. Voltam orvosnál, kaptam antibiotikumot, és szopogató cukorkát szopok. 5 ember hiányzik a munkából, akikkel dolgozom. Felhívtam a főnököt, hogy nem mehetek munkába, mert beteg vagyok, és azt mondta, hogy menjünk tesztre. Hogy az egyik kollégám olyan beteg volt, és az egész családja beteg, hogy ma ment koronavírus tesztre. Felhívtam a körzeti orvost, adott telefon számot, ahova hívhatok. 50 km távolságra van egy város, ahová már holnap mehetek tesztre, de online be kell rendelkezni. Aztán a környéken csak jövő szerdán lenne időpont.
Munkában voltak koronavírusos fertőzöttek, de nem léptek munkába, karanténban voltak. Amióta vissza jöttek, kigyógyultak, azóta mindenki beteg a mi szallagunknál, ahol dolgozunk.
Most haza se mehetek, mert félnek, hogy netán koronavírusom van. Most a barátnőmnél vagyok. Aztán később jött telefonhívás a főnöktől, ha nincs láz akkor nem szükséges elmenni tesztre.
Mit tegyek? Melegem van. Érzem, hogy égek, de nincs lázam. Nagyon rosszul érzem magam. Haza nem mehetek, mert azzal vádolnak, hogy netán fertőzött lennék. Még jó hogy a barátnőm nem küldött el, hova mennék.
Rendelkezzek be tesztre? Hogy nyugodt legyek, még a családom is. Csípi a szemeimet.
Mit tennétek az én helyemben?
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!