Kezdőoldal » Egészség » Betegségek » 37,4 lázam van. Netán koronaví...

37,4 lázam van. Netán koronavírusos fertőzött lennék?

Figyelt kérdés

Tegnap még nem volt lázam, csak ma délután 37. A torkom be volt gyulladva, fájt a torkom. Kaptam antibiotikumot, mikor bevettem, a torkom jobban lett. Szopogató cukorkát szopizom. Bevettem paralent délelőtt.

Most lefekvés előtt bevehetek panadolt? Az nem gond, ha egyszer paralent, egyszer panadolt veszek be?

Amúgy bejelentkeztem koronavírusos tesztre. Remélem negatív lesz a teszt eredménye. Szerdán megyek. Azt mondták a munkában, csak láz esetén menjek tesztre. Ma jelentkeztem be a tesztre. Ez csak a 2. nap, és már hőemelkedésem van. Nagyon félek, hogy netán pozitív lesz a teszt eredménye. Nagyon de nagyon félek. A szívemnél a mellkasomnál fáj. Félek nagyon.

Ugye nem leszek fertőzött?

2020. aug. 27. 22:16
1 2 3 4
 1/40 anonim ***** válasza:
97%
A 37,4 nem láz, a szívednél pedig azért fáj, mert fölöslegesen idegesíted és stresszeled magad.
2020. aug. 27. 22:20
 2/40 A kérdező kommentje:
Minden test részem fáj. Gyenge vagyok.
2020. aug. 27. 22:22
 3/40 anonim ***** válasza:
90%
Hőemelkedés csak. Sztem bemeséled magadnak.
2020. aug. 27. 22:24
 4/40 A kérdező kommentje:
És fázom is, reszketek. Bevettem már panadolt. Égek. Fejem szédül.
2020. aug. 27. 22:26
 5/40 anonim ***** válasza:
78%
Pont ezeket a tüneteket produkáltam, amikor pár napja napszúrást kaptam, csak nekem 38,7-tel tényleg volt hozzá lázam is. Bevettem egy gyógyszert, lefeküdtem aludni, másnapra kutya bajom sem volt - a bőrfájdalomtól eltekintve. Nem voltam koronás. Ne aggódj ennyire.
2020. aug. 27. 22:29
 6/40 A kérdező kommentje:
De a szív tájékán és a tüdő tájékán mitől fáj?
2020. aug. 27. 22:34
 7/40 anonim ***** válasza:
78%

Mert ideges vagy, és bebeszéled magadnak. Problémáim vannak a szívemmel. Ha elkezdek azon gondolkozni, hogy "ó, már négy napja nem éreztem semmit", azonnal elkezd hülyén viselkedni. Mert rágörcsölök.

Majd ha nem érzed az ízeket, szagokat, valóban lázas leszel, köhögsz, satöbbi, elkezdhetsz aggódni, de még ott is lehet, hogy csak megfáztál. Egyelőre fölösleges.

2020. aug. 27. 22:42
 8/40 anonim ***** válasza:
38%

"Kaptam antibiotikumot, mikor bevettem, a torkom jobban lett."

Hipochonder vagy...

2020. aug. 27. 22:50
 9/40 anonim ***** válasza:
94%
Ha egy orvos antibiotikumot írt fel neked az azt jelenti, hogy bakteriális fertőzést diagnosztizált nálad. Innentől furcsán okozhatná koronavírus a panaszaid...
2020. aug. 27. 22:52
 10/40 A kérdező kommentje:
Ízeket se érzek szagokat sem.
2020. aug. 27. 22:54
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!