37,4 lázam van. Netán koronavírusos fertőzött lennék?
Tegnap még nem volt lázam, csak ma délután 37. A torkom be volt gyulladva, fájt a torkom. Kaptam antibiotikumot, mikor bevettem, a torkom jobban lett. Szopogató cukorkát szopizom. Bevettem paralent délelőtt.
Most lefekvés előtt bevehetek panadolt? Az nem gond, ha egyszer paralent, egyszer panadolt veszek be?
Amúgy bejelentkeztem koronavírusos tesztre. Remélem negatív lesz a teszt eredménye. Szerdán megyek. Azt mondták a munkában, csak láz esetén menjek tesztre. Ma jelentkeztem be a tesztre. Ez csak a 2. nap, és már hőemelkedésem van. Nagyon félek, hogy netán pozitív lesz a teszt eredménye. Nagyon de nagyon félek. A szívemnél a mellkasomnál fáj. Félek nagyon.
Ugye nem leszek fertőzött?
Mert ideges vagy, és bebeszéled magadnak. Problémáim vannak a szívemmel. Ha elkezdek azon gondolkozni, hogy "ó, már négy napja nem éreztem semmit", azonnal elkezd hülyén viselkedni. Mert rágörcsölök.
Majd ha nem érzed az ízeket, szagokat, valóban lázas leszel, köhögsz, satöbbi, elkezdhetsz aggódni, de még ott is lehet, hogy csak megfáztál. Egyelőre fölösleges.
"Kaptam antibiotikumot, mikor bevettem, a torkom jobban lett."
Hipochonder vagy...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!