Kezdőoldal » Egészség » Betegségek » 37,4 lázam van. Netán koronaví...

37,4 lázam van. Netán koronavírusos fertőzött lennék?

Figyelt kérdés

Tegnap még nem volt lázam, csak ma délután 37. A torkom be volt gyulladva, fájt a torkom. Kaptam antibiotikumot, mikor bevettem, a torkom jobban lett. Szopogató cukorkát szopizom. Bevettem paralent délelőtt.

Most lefekvés előtt bevehetek panadolt? Az nem gond, ha egyszer paralent, egyszer panadolt veszek be?

Amúgy bejelentkeztem koronavírusos tesztre. Remélem negatív lesz a teszt eredménye. Szerdán megyek. Azt mondták a munkában, csak láz esetén menjek tesztre. Ma jelentkeztem be a tesztre. Ez csak a 2. nap, és már hőemelkedésem van. Nagyon félek, hogy netán pozitív lesz a teszt eredménye. Nagyon de nagyon félek. A szívemnél a mellkasomnál fáj. Félek nagyon.

Ugye nem leszek fertőzött?

2020. aug. 27. 22:16
1 2 3 4
 11/40 anonim ***** válasza:
100%

Kedves kérdező,

- A vírus hirtelen jött magas lázzal, eleinte szaglás-ízlés elvesztéssel jelentkezhet. Ez mellett szárazköhögés, hasmenés, gyengeség, fájdalmak a jellemző tünetek.

Senki nem fogja tudni megmondani a teszt eredmény hiányában azt hogy koronavírussal fertőzött, vagy sem.

Teljesen felesleges aggódni, abban az esetben is ha a teszt pozitív lett. A betegek többsége vagy tünetmentesen, vagy az eddigi tünetekkel/azok csillapodásával a szervezet immunitásától függően leküzdik a vírust.

A legfontosabb hogy addig, ne menj közösségbe, kerüld a másokkal való személyes kontaktust. Fájdalomcsillapító szerek használatát tudom javasolni.

2020. aug. 27. 22:55
 12/40 anonim ***** válasza:
85%
A szag vagy ízérzés elvesztését sem csak covid okozhatja, bakteriális fertőzések is, sőt bizonyos antibiotikumok mellékhatása is lehet.
2020. aug. 27. 22:58
 13/40 A kérdező kommentje:
Azt mindenképp szedek. Paralent és panadolt. Hamarabb nem tudnék elmenni tesztre? A szerda az nem túl késő?
2020. aug. 27. 22:59
 14/40 anonim ***** válasza:
85%

Dugd be a fejed egy kád jeges vízbe, és nyugodj le végre, még mielőtt infarktust kapsz a sok hülyeségtől amit belelátsz a tüneteidbe. Azt szedd amit felírt és javasolt az orvos, ha meg nagyon nem bírsz magaddal, csináltasd meg a tesztet.

Ja, és 38 alatt hőemelkedés van, nem láz.

2020. aug. 28. 01:01
 15/40 anonim ***** válasza:
100%
És így akarsz munkába menni? Komolyan taps! Teljesen mindegy mi bajod van de nem kéne megfertőzni a kollégáidat. Miattad mindenki legyen beteg. Menj el a tesztre amiből úgysem derül ki biztosqn mi van mert 1 teszt nem ad valós eredményt aztán gyógyulj meg és ne hiszteriázz. Majd akkorenj dolgozni ha már semmi bajod. Egy nátha sem hiányzik senkinek.
2020. aug. 28. 11:11
 16/40 anonim ***** válasza:
0%
Működik az ízlelésed és a szaglásod? Ha igen, akkor nem valószínű, hogy korona.
2020. aug. 28. 17:41
 17/40 A kérdező kommentje:
Nem működik
2020. aug. 28. 19:36
 18/40 anonim ***** válasza:
100%
Akkor eszedbe ne jusson munkába menni és lefertőzni mindenkit. Hisztizni meg nem kell. Ha nagyon rosszul vagy hívd az ovost ha nem meg majd meggyógyulsz.
2020. aug. 28. 20:48
 19/40 A kérdező kommentje:
Orvost minek? Tesztre már be vagyok jelentkezve.
2020. aug. 28. 22:14
 20/40 anonim ***** válasza:
Orvost minek? Pl. annak, hogy kórházba küldjön, ha szükséges.
2020. aug. 29. 08:54
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!