Vélemény a "koronavírus"-ról?
Tudom-tudom, ezért megint jön a lepontozás...
De nem gondoltatok bele abba, hogy mi van akkor, ha ugye időseket támad a vírus, akiknek amúgy is nagyobb az esélye a betegségekre.
Mi van, ha pl valaki elkap egy betegséget, korházba viszik, meghal, majd ráfogják, hogy az corona vírus miatt volt?
Lehet, hogy valakinek pl szívinfarktusa volt, meghalt, majd a tv-ben leadták, mint corona vírus áldozat?
Nem kell szerintem mindent elhinni, ha emlékeztek, még mikor nem volt felkapva a vírus, akkor a sima influenzának nagyobb halálozási aránya volt, mint a corona vírusnak...
Itthon több halott, mint 38 ezer??? Na arra befizetnék.Ne hasonlítsd a magyarokat az olaszokhoz! Ott nagyon idős a társadalom, ott több generáció lakik egy helyen, ott nagy ölelkezés megy minden találkozáskor...
Arra nem gondolsz, hogy Kínában miért csak egy tartományban volt a vírus?? A világon meg mindenhol? Az a nagy baj, hogy fogalmunk sincs - nekünk kis embereknek- hogy mit miért tesznek a nagyok! ha valahol a gazdaság érdeke, hogy halottak legyenek, akkor azok lesznek bármi áron..-> nem hinném, hogy az USA-ban indokolt, hogy ennyi fertőzött és halott legyen a vírustól! (ott valami más van a háttérben) Osztom azt a véleményt, hogy meg kellene nézni, hogy ha a világon mindenki kivenné a pénzét a bankokból arra való hivatkozással, hogy fél a következő hullámtól, akkor milyen gyorsan közölnék, hogy nincs is vírus!!
"Arra nem gondolsz, hogy Kínában miért csak egy tartományban volt a vírus??"
Mert ott be tudták fogni a szájukat az emberek, és megértették, mit kell tenni ahhoz, hogy ne rontsanak a saját helyzetükön.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!