Őúáűéő kérdése:
Egész nap WC-re kell mennem. Mi okozhatja ezt?
Figyelt kérdés
Elmegyek mosdóba, a székletem teljesen normális, miután végeztem rá 30 perce megint érzem odalent hogy mennem kell, és ezt egész nap érzem. Általában akkor van ez az érzés amikor leülök, ha sétálok vagy állok akkor semmi gond. Mi okozhatja ezt?2020. aug. 25. 23:38
31/36 anonim válasza:
Amikor wc-zel nem szoktál sietni? Nem szoktad úgy érezni, hogy még maradt bent?
32/36 A kérdező kommentje:
De, olyan érzésem van hogy még van bent. Csak amikor már nem jön akkor jövök ki. De ha sokáig bent ülnék akkor szerintem jönne még. Csak már így is sokáig vagyok bent egy kicsit szerintem
2020. aug. 26. 10:15
33/36 anonim válasza:
Mennyi időt töltesz bent? Nehezen jön ki vagy a törlés a hosszú?
34/36 A kérdező kommentje:
Fu nem is tudom mennyi időt, szerintem kb 20 percet, hát így nemtudom mindennel együtt kb ennyi idő. Vagy ez nem sok? Egyébként már ezen is hogy lehet hogy ez valami komoly már úgy idegeskedek hogy lassan hányingerem van.
2020. aug. 26. 10:20
35/36 anonim válasza:
Ne idegeskedj. Szerintem nem olyan sok. Mennyire kell erőlködnöd? A törlés mennyire van meg gyorsan?
36/36 A kérdező kommentje:
Nem kell erőlködnöm, a törlés meg igazából vagy 1perc
2020. aug. 26. 10:26
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!