Őúáűéő kérdése:
Egész nap WC-re kell mennem. Mi okozhatja ezt?
Figyelt kérdés
Elmegyek mosdóba, a székletem teljesen normális, miután végeztem rá 30 perce megint érzem odalent hogy mennem kell, és ezt egész nap érzem. Általában akkor van ez az érzés amikor leülök, ha sétálok vagy állok akkor semmi gond. Mi okozhatja ezt?2020. aug. 25. 23:38
11/36 A kérdező kommentje:
Bocsánat hogy ilyen pánikolós vagyok,de akkor szerinted ez semmi komoly nem lehet? Amúgy inkább akarnám hogy küldjön el egy profihoz mint hogy a házi orvosom vizsgaljon meg. Egyébként köszönöm szépen hogy ilyen későn is válaszolsz a kérdéseimre.
2020. aug. 26. 00:22
12/36 anonim válasza:
Szerintem semmi komolyat nem jelent, ebben 99%ig biztos vagyok.
Azért az 1%, mert mint írtam nem vagyok orvos és senki egészségéért nem szeretnék felelősséget vállalni és hogy miattam ne jusson orvoshoz.
Úgyhogy a döntés a tiéd, hogy mész-e, de a stresszt mindenképpen mellőzd.
A stressz önmagában is komoly hatással lehet a bélrendszer működésére és egyébként a nem megfelelő alvásnak is van hozzá köze. Ezt azért mondom, mert még most is gyakorizol :D
13/36 A kérdező kommentje:
Szerintem ma felhívom hogy ő mit gondol róla, vagy lehet hogy megpróbálok felhívni egy olyan embert akinek közvetlen ez a szakmája. Mégegyszer köszönöm szépen a válaszaidat!
2020. aug. 26. 00:30
14/36 anonim válasza:
Csak inger van, vagy jön is széklet? Szelek mennyire vannak?
15/36 A kérdező kommentje:
Bármikor megyek jön széklet, szelek annyira nincs sok
2020. aug. 26. 09:24
16/36 A kérdező kommentje:
Mondjuk ma reggel elég sok volt.
2020. aug. 26. 09:28
17/36 anonim válasza:
Mennyi széklet jön? Ma reggel hogy és meddig volt sok?
18/36 A kérdező kommentje:
Hát ezt így nem nagyon tudom pontosan megmondani hogy mennyi jön, egy normális méret. A sokat pedig a szelekre írtam, mert abból ma reggel sok volt, és a hasam még most is ad ki hangokat.
2020. aug. 26. 09:46
19/36 anonim válasza:
A szelek meddig voltak? Wc-zés közben vagy csak úgy? Közben kellett-e kulázni?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!