Egész nap WC-re kell mennem. Mi okozhatja ezt?
"ezt hogy mondtad hogy lehet problémám nagyon ideges lettem." Mit mondtam? :D Ne idegeskedj a semmin xD
Orvos pedig nem fog nagyon megvizsgálni ennyi tünetből, hogy két napja kicsit fura a székelési szokásod. Csökkentsd a stresszt, ennyit tehetsz.
És igen, az ilyen vizsgálatok nem kellemesek, ezért nem is fog megnézni egy 17 évest, max indokolt esetben.
Figyelj, nem vagyok orvos, de látom, hogy ez téged nem hagy nyugodni, kicsit hipochondernek érezlek. Mondjuk ha a héten nem múlik el, akkor elballagsz a háziorvoshoz és rákérdezel. Ő úgysem tud speckó vizsgálatokat csinálni, legfeljebb elmagyarázza, hogy miért nem kell felni és megnyugszol. Ha pedig indokoltnak látja, amit kizártnak tartok, akkor meg beutal valahová.
Azért reagálok ebben a témában, mert nekem elég erős tapasztalatom van a bélrendszer témában. Nálam volt, hogy hónapokig!!! minden egyes wc-nél hát szinte csak vért láttam, na ott indokolt volt a kivizsgálás, de mint látod, még én is élek :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!