Jövő héten be kell mennem a Jánós kórházba a belgyógyászat II. epuletbe, ez mennyire kockázatos most?
Figyelt kérdés
Elvileg csak jövök és megyek, receptért.2020. ápr. 5. 12:02
1/8 anonim válasza:
Nem tudod eRecepten felíratni? Mindenki ezt csinálja.
Sokkal durvább kockázat mos
2/8 A kérdező kommentje:
Hát nyilván nem hivtak volna be, ha lenne e-recept. :(
2020. ápr. 5. 12:13
3/8 anonim válasza:
A kórház mellett lakom, gyakorlatilag semmi mozgás arra, még a dolgozók is csak belépővel mehetnek be. Ha semmi dolgod ott, akkor hívd fel az orvost, és írass receptet, nem szükséges papír alapon megkapnod, a patikában kiadják.
4/8 A kérdező kommentje:
Hívtam az orvost, ő hívott be.
2020. ápr. 5. 12:34
5/8 A kérdező kommentje:
Mondjuk én is meglepődtem h behívott..
2020. ápr. 5. 12:38
6/8 anonim válasza:
Van valami védőfelszerelésed? Milyen alapbetegséged van?
7/8 A kérdező kommentje:
ffp2 maszk, rá orvosi maszk, boltba is így megyek.
autoimmun májbetegségem van, szteroidot nem kell rá szednem szerencsére, de van egy enyhe gyógyszerem, amiből amúgy még van itthon bőséggel, de gondoltam, most íratok, amíg még nem olyan gáz a helyzet. (amúgy én is azt hittem h e-receptet akar írni. arra is gondoltam, biztos nem hívott volna be, ha nagyon kockázatos lenne számomra a vírus. 29 vagyok egyébként.)
2020. ápr. 5. 13:00
8/8 anonim válasza:
En voltam a Jánosba pénteken. Tényleg csak az mehet be akinek muszáj. Mar rögtön a bejáratnál felirjak a neved és személyi számot és megkérdezik hova mész. Minden épület zárva van csak akkor tudsz bemenni ha külön le van egyeztetve. Úgyhogy feleslegesen senki se ki se be
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!