Kezdőoldal » Egészség » Betegségek » Mitol fajhat a mellkasom?

Mitol fajhat a mellkasom?

Figyelt kérdés
Ha nyelek faj a szegycsontom korul, szur, feszit. Maga a nyeles nem faj, a torkom sem, csak a szegycsontom korul a mellkasom. Bizonyos helyzetekben a hatamnal is erzem ezt. Nagyobb levegoveteleknel pedig inkabb csak kellemetlen. Mi lehet ez?
2020. aug. 12. 18:54
 1/10 A kérdező kommentje:
Ma delben kezdodott.
2020. aug. 12. 18:55
 2/10 A kérdező kommentje:
A hatamban mar olyan erzes van, mintha megeroltettem volna, elfaradt volna az izom. Ha tudogyulladasom lenne, akkor lenne mas tunetem is nyilvan, ugye?
2020. aug. 12. 19:03
 3/10 A kérdező kommentje:
Lehet becsipodott egy ideg? Vagy beszorult a levego? Most ahogy hajatmostam, teljesen belegornyedtem a kadba, es a nyeles sem fajt annyira, a mely levegovetel meg abszolut nem. Amikor meg felalltam akkor feszitett, szurt egy darabig, aztan enyhult. Ha nagy baj lenne akkor fajna mindenhogy?
2020. aug. 12. 19:12
 4/10 anonim ***** válasza:

Nem tudom mi bajod lehet, tüdőgyulladásnál igen csak nehéz légzés van. Aki hajlamos rá az be is lázasodik sőt magas lázzal jár.

Mindenesetre én megkérdezném az orvost telefonon.

Nem szeretnélek ijesztgetni, de bizonyos szív problémáknál is jelentkezhet mellkasi és hátfájdalom egyszerre + nehéz légzés.

2020. aug. 12. 19:13
 5/10 A kérdező kommentje:
Nincs nehezlegzesem.
2020. aug. 12. 19:23
 6/10 A kérdező kommentje:
Amikor nyelek es leer a kaja a szegycsontomhoz, akkor szur be. Mint amikor folytos a kaja, ugyanazt erzem. Pedig megragok minden falatot emiatt most rendesen, de az ivasnal is ezt erzem.
2020. aug. 12. 19:26
 7/10 anonim ***** válasza:
100%

Ne haragudj de nem tudok megfelelő választ adni erre, bármennyire is szeretnék.

Ha nyugtalanítanak a tüneteid kérlek hívd fel az orvost és kérdezd meg mi lehet ez. :)

2020. aug. 12. 19:39
 8/10 A kérdező kommentje:
Elmult a fajdalom reggelre. De a savam nagyon fent van. :( Lehet az volt a gond tegnap is.
2020. aug. 13. 08:37
 9/10 anonim ***** válasza:
Bezony, a reflux okozhat ilyen tüneteket.
2020. aug. 13. 16:08
 10/10 anonim válasza:
Menj el orvoshoz
2020. aug. 14. 18:31

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!