Beoltatod magad, ha elkészül a koronavírus elleni oltás?
Figyelt kérdés
2020. júl. 22. 12:45
31/36 anonim válasza:
Én is fulladok de ennyi áldozatot megér a dolog. Ebben a kérdésben pl nem vagyok szkeptikus meg végzettségem alapján laikus sem.
32/36 anonim válasza:
Biztos, hogy nem. Inkább akkor már a halál, de én nem leszek kísérleti nyúl. De durva, hogy mások ennyire nem gondolkodnak manapság. Kevesebb tévét, Csipkerózsikák!!!
33/36 anonim válasza:
#32 és arra nem gondolsz hogy ha beoltatod magad nagy eséllyel el se kapof
34/36 anonim válasza:
Kapod? Inkább meeghalnál? Hát jó h*lye vagy
35/36 anonim válasza:
Csak magadat minősíted ezzel a hangnemmel. Tégy belátásod szerint. Csak aztán ne csodálkozz a végén. Bár nektek birkáknak teljesen mindegy, vitakultúra a nullával egyenlő. Ezt csinálja a tévé veletek, igazi tudatmódosító szer. Nem kell ide drog se. 😂🤷♂️
36/36 anonim válasza:
Milyen igazad lett, #2. Durva, tiszta Hitleri propaganda, ezt anno pont az egyetemen tanították, de igazából egyetem se kell ehhez, ami jó, annak nem kell reklám, furi, hogy ezt az emberek nem gondolják végig.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!