Kezdőoldal » Egészség » Betegségek » Egy valamit nem értek ezzel a...

Egy valamit nem értek ezzel a koronavírussal kapcsolatban?

Figyelt kérdés

Olvasgatom a híreket és azz írjak szinte mindenhol hogy most újra jobban terjed.

Most ebből mi igaz és mi nem azt nem tudom. De ha igy van miért engedik az embereket nyaralgatni? Látom hogy ez horvátba megy a másik meg olaszba.

Ha tényleg úgy terjed ahogy elmondják akkor miért engedik ki az országból az embereket?

Fesztiválok is elmaradnak azt is kibirják az emberek a nyaralást már nem?

Igazából nem hiszem el hogy ennyire szükséges most egy nyaralás ebben a helyzetben.

2020. júl. 22. 09:01
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
29%

És szerinted, ha megint bezárkózunk, akkor mi oldódik meg?

A vírus egyszer csak megunja, és elmegy, vagy mi? :D

2020. júl. 22. 09:05
 2/18 anonim ***** válasza:
78%
Azért engedik a nyaralásokat, hogy ne menjenek teljes csődbe a turisztikai vállalatok, repterek stb, mert dok ország GDP nek magas százalékát ez az ágazat teszi ki
2020. júl. 22. 09:07
 3/18 anonim ***** válasza:
37%
Semmivel se esélyesebb elkapni a tengerparton, mint a zsúfolt metrón, tele külföldi turistával.
2020. júl. 22. 09:13
 4/18 A kérdező kommentje:

Nem azt mondom hogy zárkózzunk be, de itthon is vannak nyaralási opciók. Jó itt nem a Balatonra értem mert az egy pénznyelő.

De ha meg ugyan az lesz mint márciusban akkor meg ne csodalkozzanak hogy ismét be/le lesz zárva minden.

2020. júl. 22. 09:26
 5/18 anonim ***** válasza:
30%

És itthon nem lehet elkapni a vírust szerinted?

Inkább ne próbálj szakérteni. Nagyon nem megy.

2020. júl. 22. 09:30
 6/18 anonim ***** válasza:
71%

Nem azt mondtam, hogy mindenki menjen nyaralni és nyalja össze egymást koronával, csak elmagyaráztam hogy miért engedik az országok a nyaralgatást a jónépnek. Nem értem, hogy ezért miért kell a sárga földig lepontozni.

2es

2020. júl. 22. 09:30
 7/18 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem nagyon sokan itthon maradtak/maradnak idén nyáron. Legalábbis az ismerőseim között. Nincs kedvük a macerához, ha esetleg pont akkor lesz valami korlátozás, amíg kint vannak. Akik elment valahova külföldre, az csak Horvátországba, az közel van, nem vészes hazajutni. Nekem a munkám jár utazással. Minden találkozó, konferencia elmaradt, mindent lemondtak március óta. Szóval sokkal kevesebben utaznak munka és magán céllal is.
2020. júl. 22. 09:36
 8/18 A kérdező kommentje:
Én nem pontozgattam senkit, mindenkinek tiszteletben tartom a véleményét/válaszát.
2020. júl. 22. 09:41
 9/18 A kérdező kommentje:

5-ös

Ki mondta hogy szakértek?

Elmondtam a véleményem.

Igen itthon is el lehet kapni, egy szóval nem mondtam hogy nem.

De ha szetszélednek az emberek ország szerte akkor nagyobb a valószínűsége.

2020. júl. 22. 09:48
 10/18 anonim ***** válasza:
35%
Megint egy koronás provokálós kérdés. Már csak a maszk említése hiányzik, és kész a napi veszekedés.
2020. júl. 22. 09:50
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!