Egy valamit nem értek ezzel a koronavírussal kapcsolatban?
Olvasgatom a híreket és azz írjak szinte mindenhol hogy most újra jobban terjed.
Most ebből mi igaz és mi nem azt nem tudom. De ha igy van miért engedik az embereket nyaralgatni? Látom hogy ez horvátba megy a másik meg olaszba.
Ha tényleg úgy terjed ahogy elmondják akkor miért engedik ki az országból az embereket?
Fesztiválok is elmaradnak azt is kibirják az emberek a nyaralást már nem?
Igazából nem hiszem el hogy ennyire szükséges most egy nyaralás ebben a helyzetben.
És szerinted, ha megint bezárkózunk, akkor mi oldódik meg?
A vírus egyszer csak megunja, és elmegy, vagy mi? :D
Nem azt mondom hogy zárkózzunk be, de itthon is vannak nyaralási opciók. Jó itt nem a Balatonra értem mert az egy pénznyelő.
De ha meg ugyan az lesz mint márciusban akkor meg ne csodalkozzanak hogy ismét be/le lesz zárva minden.
És itthon nem lehet elkapni a vírust szerinted?
Inkább ne próbálj szakérteni. Nagyon nem megy.
Nem azt mondtam, hogy mindenki menjen nyaralni és nyalja össze egymást koronával, csak elmagyaráztam hogy miért engedik az országok a nyaralgatást a jónépnek. Nem értem, hogy ezért miért kell a sárga földig lepontozni.
2es
5-ös
Ki mondta hogy szakértek?
Elmondtam a véleményem.
Igen itthon is el lehet kapni, egy szóval nem mondtam hogy nem.
De ha szetszélednek az emberek ország szerte akkor nagyobb a valószínűsége.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!