Kezdőoldal » Egészség » Betegségek » Egy valamit nem értek ezzel a...

Egy valamit nem értek ezzel a koronavírussal kapcsolatban?

Figyelt kérdés

Olvasgatom a híreket és azz írjak szinte mindenhol hogy most újra jobban terjed.

Most ebből mi igaz és mi nem azt nem tudom. De ha igy van miért engedik az embereket nyaralgatni? Látom hogy ez horvátba megy a másik meg olaszba.

Ha tényleg úgy terjed ahogy elmondják akkor miért engedik ki az országból az embereket?

Fesztiválok is elmaradnak azt is kibirják az emberek a nyaralást már nem?

Igazából nem hiszem el hogy ennyire szükséges most egy nyaralás ebben a helyzetben.

2020. júl. 22. 09:01
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
78%

#4:

Nem csak a Balaton. Tavasszal körbenéztünk. Minden népszerű nyaralóhely a nyugati turisták zsebére szabta az árakat. Csak a strand belépő annyi naponta, mint a szállás Viren. (Nem vicc!)

A másik, hogy még elvileg határzár volt, de az állatkert tele külföldivel. Érdekes, nekik nem kellett a 14 nap karantén. Most meg aztán az jön, aki akar. Ukránok, románok, szlovákok: naponta ingáznak a munkába. Német, holland, svéd, orosz stb. nyugdíjasok jönnek egész nyárra a magyarországi nyaralójukba. Meg a komplett család hozzájuk látogatóba. Ők se fertőznek?

De mi, mi egészen biztosan, csak mert pár napot Horvátországban töltöttünk. Igaz, hogy ott alig van fertőzött, alig volt nyaraló, nem is voltunk zsúfolt helyen. Egyébként meg már februárban átestünk ezen a s.zaron, legalábbis elég gyanús, hogy nem influenza volt. El se kaphatjuk. De mi biztosan fertőzünk mindenkit agyba-főbe, csak mert nem egy Meszáros-komplexumban költöttük el a pénzünket.

Hagyjuk is...

Te se tudod megindokolni, hogy miért nagyobb az esély megfertőződni egy horvát strandon, mint Zalakaroson.

2020. júl. 22. 09:56
 12/18 anonim ***** válasza:
91%
Az a röhej, hogy tavasszal ennyi napi fertőzésszámnál azonnali kijárási tilalomért hisztiztek az emberek, most meg a többség már tojik az egészre.
2020. júl. 22. 10:49
 13/18 anonim ***** válasza:
100%
Utolsó: azért, mert nem lehet bezárkózva élni, meg mert sokan gondoljuk - én is -, hogy már túl voltunk rajta.
2020. júl. 22. 11:33
 14/18 anonim ***** válasza:

Én olyan szempontból nem értem, hogy mi a francnak külföldre foglalni ill menni, hogy végeredményben

1. bármikor mondhatja a célország, hogy jöhetsz, de előtte 2 hét karantén;

2. nem is jöhetsz;

3. mehetsz, de majd itthon lesz karantén 2 hétig.

Mindhárom eset elég nagy szívás.

Szerintem van ebben egy nagy adag kivagyiság, hogy de akkor is elmegyünk Horváto.-ba, mert az nekem jár, nehogymá.

Abban meg 100%-ig biztos voltam, hogy tizedekkora esetszámnál ugyanilyen, vagy még szigorúbb intézkedések lesznek (és lettek is), mint manapság a 10x-esnél. Következetesség 0.

2020. júl. 22. 21:09
 15/18 Ypszilon1980 ***** válasza:
Szükséges nagyon is az engedmény most, folyamatosan ellenőrzik a számokat és ha megint megugrik, akkor ismét korlátozó intézkedéseket hoznak. Politika és pénz van ebben csak, nagy logikát ne keress benne.
2020. júl. 23. 06:59
 16/18 anonim ***** válasza:
Hát de wazze, tavasszal sem ugrott sehova, mégis agyon szívattak minket.
2020. júl. 23. 10:30
 17/18 Ypszilon1980 ***** válasza:
Dehogynem, most egyelőre csökken az esetszám.
2020. júl. 23. 10:51
 18/18 anonim ***** válasza:
Ha csökken, akkor minek maszkolunk? Mit fogunk hordani, ha majd nem csökken?
2020. júl. 23. 13:39
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!