Beoltatod magad, ha elkészül a koronavírus elleni oltás?
Dehogy, amikor az sima influenza védő oltást is kitalálták, nagyon sok ember majd bele halt.
Persze ez is a pénzről fog szólni és lesz olyan reklámja hogy nagyon sokan oltatni fogják magukat.
Első nyilván nem. Én ki fogom várni a visszajelzéseket. De annyira hat mint az infulenza akkor lemondok róla.
Ismerem az influenza vakcina hatásmechanizmusát így komolyan nem értem a szüleim oltas után 1-2 nappal miért produkálnak influenzás tüneteket és miért lesznek rohadt betegek minden télen leglább kétszer. Igen tudom más kórokozók is léteznek és nincs bevizsgálva mit kapnak el de ők mindig betegek én csak egyszer voltam beteg az elmúlt 25 él alatt pedig sosem voltam beoltva.
#6 Nem én írtam elöbb.
Ilyen oltásnál inaktív vírus töredékekre adott immunreakció miatt lesznek betegek, az oltás után egyből. Ilyenkor termeli meg a szervezetük az antitesteket. Ez utóbbi adja a védettséget.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!