Beoltatod magad, ha elkészül a koronavírus elleni oltás?
#22 Ennyiből senki nem tudja. De valószínüleg tüdőgyuladás. Ez az egyik leggyakoribb súlyos szövödménye az influánzának. De nem csak influenzásnak lehet tüdőgyuladása.
Tüdőgyuladások osztályozásába itt inkább nem mennék bele.
#24 Tűdőszűrésre legalább jársz?
A tűdőkapacitásod mérésének eredménye sokat elárulna.
...
Jó egészséget mindenkinek!
Mivel ptxet kaptam az egyiktől én már nem fújhatok spirometert. De azóta pocsék ezt érzem. Előtte 74%ot fújtam fél tüdővel a másik fele épp összeesett.
Nem járok tüdőszűrésre. Érzem ha baj van akkor megyek. Feleslegesen nem röntgeneztetem magam.
#26 Felkérhetnének influenza védőoltás reklám arcának.
Elnézést!
De tényleg.
Mível már ahogy írtam is, a tüdőgyuladás gyakori súlyos szövödménye az influenzának.
Kívánom neked a legjobbakat!
Még úgy is, vagy pont úgy, hogy eddig látszolag nem jött össze.
Minden jót!
Van egy felsőfokú eü-s végzetségem. De elég szkeptikus vagyok a maszkkal szemben.
De így is egyszer használatos eü papír maszkot hordok lakáson kívül, és egyszer használom. Tudom, tudom. Gyakrabban is cserélhetném, mint napjában.
FFP maszkokban fulladok, szelepes meg pont jobban kiengedi ha fertőzéseket. Az befelévéd.
Vehettem volna nyolc maszkot heti egyszer mosva őket. De ennyiből két hónapra vettem inkább papírmaszkot.
A lényeg. Megnyugtató a fertőzéstől félőknek a maszk.
Kesztyű jobban véd téged. Sok országban az is kötelező volt már többször. Több helyen már közterületen is alapból.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!