Irodában dolgozók, ti egy átlag náthával otthon maradtok?
Én igen. A többieknek nincs szükségük arra, hogy megfertőzzem őket. Ha van valami sürgős munka, azt otthonról is meg tudom csinálni.
Amúgy minket be se engednek az irodába, ha 37 °C-nál magasabbat mérnek belépéskor, de ha nem lenne ilyen ellenőrzés, akkor is otthon maradnék betegen.
Én tanár vagyok (egyetemen) és ha fertőzőnek ítélem magam (láztól függetlenül) akkor online órát tartok. Ha még szarul is vagyok, akkor semmilyet, majd pótoljuk. Eszem ágában sincs se a diákokat se a velem egy légtérben dolgozókat (kollégák, ügyintézők) megfertőzni. Szoptam eleget diákmunkás koromban amikor a pénz miatt nem maradhattam otthon tüdőgyulladással sem.
Ez a vírus előtt volt így nyilván, részben ez is az oka hogy nekünk nem volt ismeretlen az online tanítás. Ha reggel arra keltem hogy potenciálisan szórom a kórokozókat akkor kiírtam a diákok csoportjába, hogy az óra online lesz. Ők beléptek otthonról, vagy ha más órák miatt a campuson tartózkodtak, akkor összeültek az üres teremben és ment az óra.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!