Érthető ha emiatt szeretném kikerülni a vérvételt?
Hamarosan vérvételre kéne mennem de nyilván simán ki lehetne kerülni. Öt éve nem voltam vérvételen, így tudom illik időnként vérvételre menni de több ismerősöm volt mostanában az egészségügyben és teljesen pszichésen tönkrementek benne, attól félek hogy a laboreredményben lesz valami olyan érték ami miatt esetleg további vizsgálatok szükségesek, emiatt belekerülök az egészségügy pokoli rendszerébe ,magán orvosra sajnos nincs pénzem. Tudom hogy a probléma attól még ott van de elképzelhető hogy azaz érték emelkedés olyan hogy nagy bajom nem lenne későbbiekben sem.
Valamint hogy ha most elmegyek vérvételre és kiderül valami akkor azt kezelni tudják de sokszor krónikus betegségek derülnek ki amit nem lehet gyógyítani, mint veselégtelenség, cukorbetegség májbetegségek stb., ami egy életen át elkísér macerával vizsgálatokkal diétákkal, így lehet jobb nem tudni róla mert lehet hogy rövidebb lesz az életem így de nyugodtabb....

vérvételre mindenképp érdemes elmenned
Utána meg majd te eldöntöd milyen tovébbi vizsgálatokra vagy hajlandó elmenni
Semmi sem kötelező!
De a laboreredmény akár az éeltedet is megmentheti, ha valami olyasmi derül ki időben ami később már kampót okozna...

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!