Vélemények kókuszolajról a lábgomba kezelésében?
Az ex barátomtól elkaptam a lábgombát, neki évek óta tartó súlyos lábgombája volt, hámlott, repedezett, vérzett, fehér volt a talpa mintha lisztbe lépett volna, az ún mokasszintalp, azaz súlyos gomba.
Persze tagadta, hogy gombás és nem akart kezelést se rá.
A talpa iszonyat viszketett, folyton dörzsölte ahova érte, szőnyeghez ágyneműhöz. Ezeket miutan szakítottam mind kidobtam. Fertőtlenítettem a padlót mindent, ennek ellenére megfertőzödtem, nekem más tünet nem volt csak a viszketés, esténként.
Próbáltam a patikából több tubus recept nélkül vehető Canestent, Lamisilt, Batrafent, Exoderilt, mindennap 1 évig kezeltem ezekkel felváltva, a viszketés előjött mégis 2 naponta, es egy idő után a lábkörmeimen is kezdtek megjelenni sárgásfehér foltok, amik terjeszkedtek.
Végül kezdtem kenegetni a lábkörmeim es a lábfejem, talpam kókuszolajjal es nagyon szépen helyrehozta hidratálta a körmeim, a gomba terjeszkedése megállt es az elszíneződött részeket levágtam mert lenőttek végre.
A talpam se viszket. Naponta kenegetem olajjal a lábam es utána zoknit húzok.
Attól tartok ha abbahagyom az olajat, rögtön előjön megint a gomba.
Tapasztalatok? Mégis tabletta a megoldas receptre ?

😱 Azért az ex-barátod állapotába a leírás alapján még belegondolni is rossz!
🤔 Egyáltalán hogyan lehetett összejönni egy ilyen igénytelen alakkal?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!