Kezdőoldal » Egészség » Betegségek » Vélemények kókuszolajról a...

Vélemények kókuszolajról a lábgomba kezelésében?

Figyelt kérdés

Az ex barátomtól elkaptam a lábgombát, neki évek óta tartó súlyos lábgombája volt, hámlott, repedezett, vérzett, fehér volt a talpa mintha lisztbe lépett volna, az ún mokasszintalp, azaz súlyos gomba.

Persze tagadta, hogy gombás és nem akart kezelést se rá.

A talpa iszonyat viszketett, folyton dörzsölte ahova érte, szőnyeghez ágyneműhöz. Ezeket miutan szakítottam mind kidobtam. Fertőtlenítettem a padlót mindent, ennek ellenére megfertőzödtem, nekem más tünet nem volt csak a viszketés, esténként.

Próbáltam a patikából több tubus recept nélkül vehető Canestent, Lamisilt, Batrafent, Exoderilt, mindennap 1 évig kezeltem ezekkel felváltva, a viszketés előjött mégis 2 naponta, es egy idő után a lábkörmeimen is kezdtek megjelenni sárgásfehér foltok, amik terjeszkedtek.

Végül kezdtem kenegetni a lábkörmeim es a lábfejem, talpam kókuszolajjal es nagyon szépen helyrehozta hidratálta a körmeim, a gomba terjeszkedése megállt es az elszíneződött részeket levágtam mert lenőttek végre.

A talpam se viszket. Naponta kenegetem olajjal a lábam es utána zoknit húzok.

Attól tartok ha abbahagyom az olajat, rögtön előjön megint a gomba.

Tapasztalatok? Mégis tabletta a megoldas receptre ?

ma 13:37
 1/3 anonim ***** válasza:
100%
Max a szárazságot kezeled, a gomba ugyanúgy ott van, menj bőrgyógyászhoz!
ma 14:17
 2/3 anonim ***** válasza:
100%

😱 Azért az ex-barátod állapotába a leírás alapján még belegondolni is rossz!

🤔 Egyáltalán hogyan lehetett összejönni egy ilyen igénytelen alakkal?

ma 14:30
 3/3 A kérdező kommentje:
Jó kérdés 2 es! Én is sokat gondolkodom, hogy tudtam összejönni egy ilyen állati szinten lévő emberrel, de rossz lelkiállapotban voltam amikor összekerültünk. Amúgy tényleg nincs mentségem!
ma 18:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!