Irodában dolgozók, ti egy átlag náthával otthon maradtok?
Figyelt kérdés
2020. júl. 9. 12:21
11/15 anonim válasza:
Fura mert régen olyan helyen dolgoztam ahol muszáj volt betegen is menni mert dolgozjia kellett valakinek. 3 olyan beteg emberrel dolgoztam hogy ömlött róluk a víz és 39fokos lázat mértünk és nem mehettek haza. Nem kaptam el. Szerintem ez kiszámíthatatlan. Apám is volt hogy a felesége köhögött mint a kutya és nem kapta el. Máskor 1 kisgyerek az egész családot lefertőzte vendegségben. A koronavírusnál is hallottam olyat hogy a hazastárs tesztje akivel egy haztartasban éltek negatív lett a férj meg kórhában végezte. Ugyan akkor tanárnéni szülőin Nemetországban lefertőzte majdnem az összes szülőt. Szerencse dolga.
12/15 A kérdező kommentje:
Akkor nagy szerencse, hogy nem kaptad el. Nem is tudom, hogy lehet így egyáltalán dolgozni? Influenza lehetett?
2020. júl. 21. 12:42
13/15 anonim válasza:
Mit tudom én. De mikor én lettem influenzás meg senki nem volt beteg a könyezetemben. Akikkel találkoztam előző nap (papíron már fertőző lehettem) sem kapták el tőlem.
Viszont ha beletojik valami hasmenest valaki a munkahelyi klotyóba tuti másnapra beteg leszek. Erre pl nagyon érzekeny vagyok. Mindenki másra fogékony. Az egyik kollégem minden télen köhög meg tanya folyik 3 hétig. A szomszéd szobában van. De közös a folyosó. Mindig bejön még senki nem kapta el tőle. Mondjuk kerülöm ilyenkor.
14/15 A kérdező kommentje:
A mostani munkahelyedre bemennél betegen?
2020. júl. 21. 12:53
15/15 anonim válasza:
Már írtam hogy igen ha bírok. De saját irodam van, így a saját felelősségem. Felvennék maszkot a folyosón.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!