Kezdőoldal » Egészség » Betegségek » Barátnőm 2 napja 38,5, 39...

Barátnőm 2 napja 38,5, 39 láza van. Figyeljem őt éjszaka?

Figyelt kérdés

2 hét után betegség után vagyok. Már nekem is hőemelkedésem kezd lenni 37. Remélem nem lesz magas lázam mint a barátnőmnek. Szedek 1000mg c vitamint, 2000mg D vitamint, cinket 25mg, magneziumot.

Voltunk ügyeleten kaptunk antibiotikumot.

Vettem vírusra tesztet, nem mutatott ki még semmit. Barátnőmnek kimutatta aznap hogy A típusú vírussa van.

Ha szedek nagyobb dózisban vitaminokat, elkaphatok influenzát lázzal? Vagy lehet csak enyhe tünetekkel?

Tapasztalatok?

Nagyon félek az influenzától, majd 20 éve nem voltam benne, remélem nem is kapom el.

tegnap 22:05
 1/5 Ypszilon1980 ***** válasza:
100%
Elkaphatod attól még, hogy szedsz ilyen dolgokat. Barátnőd meg szedjen be valami lázcsillapítót.
tegnap 22:24
 2/5 anonim ***** válasza:
100%
Barátnőd próbáljon ki több féle lázcsillapítót, ha az első nem használna. Nekem sem viszi le mindig ugyanaz a lázam, de az algoflex, alozone, paracetamol tartalmú szerek segíthetnek. Csak ne együtt szedje őket, legalább 3-4 óra teljen el 2 hatóanyag között.
tegnap 22:26
 3/5 anonim ***** válasza:
Minek figyelnéd?
tegnap 22:38
 4/5 anonim ***** válasza:

A héten harmadjára teszed fel a kérdést. Írtam már 5 választ neked.

Nyugodj már meg ember! Tényleg nem tudod lefoglalni magad? Nincs amit csinálj? Nem tudod elfogadni megérteni azt, hogy már elkaptad valószínűleg, és az hogy beteg leszel-e vagy sem, azt senki nem tudja megmondani, csak a JóIsten?

tegnap 23:20
 5/5 anonim ***** válasza:
Ha ennyire félsz, miért nem oltattad be magad?
ma 00:31

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!