Kezdőoldal » Egészség » Betegségek » Mennyi az esélye, hogy a 12...

Mennyi az esélye, hogy a 12 éves, sovány húgomnak semmi panasza, de rákos?

Figyelt kérdés

Fél, hogy ezért nem hízik. Mert sokat eszik, mégsem hízik. Bebeszélte magának, hogy ő rákos.

Segítsetek kérlek!

Köszönöm!

Egy nővér aki próbálja megnyugtatni a húgát

2020. jún. 24. 12:23
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
47%
Akkor attól fosik, hogyí ő is bálna lesz. :)
2020. jún. 24. 12:57
 12/20 A kérdező kommentje:
Lehet, de ő is látja, hogy vékony. Hála istennek nem anorexia áll a háttérben! 🙏🙏🙏🙏🙏
2020. jún. 24. 12:59
 13/20 anonim ***** válasza:
Abba ne legyél olyan biztos.
2020. jún. 24. 13:01
 14/20 anonim ***** válasza:
Ezt akartam felvetni. Látjátok is hogy sokat eszik vagy csak mondja? Mert megdöbbentő, de pont ez a korosztály az, akinél manapság felütötte a fejét az aneroxia.
2020. jún. 24. 13:06
 15/20 A kérdező kommentje:
Látjuk, mindig együtt eszünk. Van aki végig ott van vele.
2020. jún. 24. 13:08
 16/20 A kérdező kommentje:
És utána mindig látható helyen van, tehát nem hánytatja magát.
2020. jún. 24. 13:09
 17/20 anonim ***** válasza:
100%
A balna eleg ero kifejezés volt, pont ezert van ennyire sok testkepzavaros fiatal mert ilyen ledegradalo szavakkal illetitek a teltebb típusú embereket.
2020. jún. 24. 14:56
 18/20 anonim ***** válasza:
0%
Nem azt írtam, hogy kövér disznó és azt se, hogy tehén.
2020. jún. 24. 20:19
 19/20 anonim ***** válasza:
74%

Kedves 18-as!

Vannak erre a testalkatra finomabb, intelligensebb megnevezesek mint pl telt, teltkarcsu stb

Az, hogy nagyobb testű allatokhoz balna, disznó, hasonlítasz nőket az a te szegénységi bizonyítványod.

Ugyanugy lehet szep egy teltebb no mint egy soványabb, es mindenféleképpen megilleti az a jog, hogy jol érezze magat a bőrében anélkül, hogy ilyen bunkók ledegradaljak.

2020. jún. 24. 20:23
 20/20 A kérdező kommentje:

Kedves 18-as!

Attól, hogy pufibb vagyok ugyanolyan teljes életet élek. Van egy vékony barátnőm akinek nincs barátja, nekem van. És pufi vagyok. Hogy lehetséges ez?

Egyszerű vannak olyan emberek akik értékelik és elfogadják ahogy a másik kinéz. Nem azt mondom, hogy nem kéne fogynom, de azt sem, hogy egy 110 kg lány vagyok. De ha az lennék képzeld az se zavarna, van ilyen ismerősöm és kedves, segítőkész és ha hiszed, ha nem szép is! Van párja aki mindezt értékeli benne.

2020. jún. 24. 20:39
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!