Mennyi az esélye, hogy a 12 éves, sovány húgomnak semmi panasza, de rákos?
Fél, hogy ezért nem hízik. Mert sokat eszik, mégsem hízik. Bebeszélte magának, hogy ő rákos.
Segítsetek kérlek!
Köszönöm!
Egy nővér aki próbálja megnyugtatni a húgát
Kedves 18-as!
Vannak erre a testalkatra finomabb, intelligensebb megnevezesek mint pl telt, teltkarcsu stb
Az, hogy nagyobb testű allatokhoz balna, disznó, hasonlítasz nőket az a te szegénységi bizonyítványod.
Ugyanugy lehet szep egy teltebb no mint egy soványabb, es mindenféleképpen megilleti az a jog, hogy jol érezze magat a bőrében anélkül, hogy ilyen bunkók ledegradaljak.
Kedves 18-as!
Attól, hogy pufibb vagyok ugyanolyan teljes életet élek. Van egy vékony barátnőm akinek nincs barátja, nekem van. És pufi vagyok. Hogy lehetséges ez?
Egyszerű vannak olyan emberek akik értékelik és elfogadják ahogy a másik kinéz. Nem azt mondom, hogy nem kéne fogynom, de azt sem, hogy egy 110 kg lány vagyok. De ha az lennék képzeld az se zavarna, van ilyen ismerősöm és kedves, segítőkész és ha hiszed, ha nem szép is! Van párja aki mindezt értékeli benne.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!