Mit vegyek a 12 éves húgomnak szülinapjára?
Nincs sok ötletem,mivel karira szinte mindent megkapott,amit kért.Egyébként szeret olvasni(azokat a csajos-gimis könyveket,ha tudtok ilyenekből pár konkrétat,nagyon megköszönném☺),rajzolni(de színes cerka készlet egy 12 évesnek nem tudom,még jó lenne-e) és DIY cuccokat csinálni(csinálni,nem kapni😂😂).Én valami telefon tokra gondoltam,mert nem rég kapott új telót és még nincs hozzá tok,meg valami könyvet(de abból nincs ötletem,ajándék utalványt meg nem szeretnék).Ja és pusheen cat-et is szereti,de itt megint csak nincs ötletem konkrét dolog kapcsán.
Összefoglalva a fentiekből egy ilyen 7-8000(legfeljebb 10 000)ft értékben szeretnék valamit venni neki(akár több dolgot egybe).
Segítségeteket előre is köszönöm!!❤
Csajos-gimis könyvnek lehet Meg Cabot könyvei és a LOL könyvek, pl:
Neveletlen hercegnő
Egy igazi amerikai lány
Rocksztárt kaptam karácsonyra
Segíség, youtube-sztár lettem
Kivédhetetlen szerelem
Szívzűrterápia strébereknek
És ez vámpíros, de nagy kedvencem volt ennyi idősen: Vámpírakadémia
Ha könyvel biztosra akarsz menni, akkor Szent Johanna Gimi(Leiner Laura)!Ilyen idősek korében népszerű nagyon!Én imádom, és szinte biztos vagyok benne, hogy Neki is tetszeni fog!
Üdv, egy fan!:)
Szerintem simán lehetne neki egy komolyan rajzkészletet venni. Egy nagyobb dobozt. Én szerintem kb. 14 éves koromban kaptam, és imádtam! Van benne rengetegféle színes ceruza, filctoll, zsírkréta, festék, olló, papírvágó kés, tűzőgép... mindenféle, ami kell.
Ilyesmire gondolok: [link] vagy [link] esetleg: [link]
De persze van ennek ezer változata.
Telefon tokot.
Könyvekből meg szerintem a Hűvösvölgyi suli jó lenne neki vagy a Szent Johanna Gimi, Időfutár, Egy Zizi naplója.
Nagyon köszönöm mindenkinek,még jöhetnek ötletek!☺
Ja és kedves hatos,esetleg azt nem tudod,hol lehet az ilyen komolyabb rajz készleteket venni(bár tulajdonképpen bárki válaszolhat)?
Előre is köszönöm💓💕
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!