Kezdőoldal » Ünnepek » Születésnap » Mit vegyek a 12 éves húgomnak...

Mit vegyek a 12 éves húgomnak szülinapjára?

Figyelt kérdés

Nincs sok ötletem,mivel karira szinte mindent megkapott,amit kért.Egyébként szeret olvasni(azokat a csajos-gimis könyveket,ha tudtok ilyenekből pár konkrétat,nagyon megköszönném☺),rajzolni(de színes cerka készlet egy 12 évesnek nem tudom,még jó lenne-e) és DIY cuccokat csinálni(csinálni,nem kapni😂😂).Én valami telefon tokra gondoltam,mert nem rég kapott új telót és még nincs hozzá tok,meg valami könyvet(de abból nincs ötletem,ajándék utalványt meg nem szeretnék).Ja és pusheen cat-et is szereti,de itt megint csak nincs ötletem konkrét dolog kapcsán.

Összefoglalva a fentiekből egy ilyen 7-8000(legfeljebb 10 000)ft értékben szeretnék valamit venni neki(akár több dolgot egybe).

Segítségeteket előre is köszönöm!!❤

2017. ápr. 10. 13:41
1 2
 1/15 A kérdező kommentje:
Ja és sminkelni is szeret,de mondjuk azt ritkán szokott és már sok kelléke van hozzá
2017. ápr. 10. 13:51
 2/15 anonim válasza:
25%
3D toll.
2017. ápr. 10. 15:42
 3/15 anonim válasza:
100%

Csajos-gimis könyvnek lehet Meg Cabot könyvei és a LOL könyvek, pl:

Neveletlen hercegnő

Egy igazi amerikai lány

Rocksztárt kaptam karácsonyra

Segíség, youtube-sztár lettem

Kivédhetetlen szerelem

Szívzűrterápia strébereknek

És ez vámpíros, de nagy kedvencem volt ennyi idősen: Vámpírakadémia

2017. ápr. 10. 16:18
 4/15 anonim ***** válasza:
100%

Ha könyvel biztosra akarsz menni, akkor Szent Johanna Gimi(Leiner Laura)!Ilyen idősek korében népszerű nagyon!Én imádom, és szinte biztos vagyok benne, hogy Neki is tetszeni fog!

Üdv, egy fan!:)

2017. ápr. 10. 16:26
 5/15 anonim válasza:
100%
Szerintem valami kellék DIY-hoz,körömlakk, kép keret, parfüm, Pusheen cat-es párnát vagy bögrét, vagy pénzt. Szerintem is jó ötlet a telód tok.
2017. ápr. 10. 19:14
 6/15 anonim ***** válasza:
23%
Melltartót.
2017. ápr. 10. 19:21
 7/15 anonim ***** válasza:
100%
SztJ gimi konyv, telefontok, koromlakk, csoki / edesseg, szep mintaju naplo egy jo tollal ( zseles tollakkal).
2017. ápr. 10. 20:38
 8/15 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem simán lehetne neki egy komolyan rajzkészletet venni. Egy nagyobb dobozt. Én szerintem kb. 14 éves koromban kaptam, és imádtam! Van benne rengetegféle színes ceruza, filctoll, zsírkréta, festék, olló, papírvágó kés, tűzőgép... mindenféle, ami kell.

Ilyesmire gondolok: [link] vagy [link] esetleg: [link]

De persze van ennek ezer változata.

2017. ápr. 10. 21:04
 9/15 anonim ***** válasza:
100%

Telefon tokot.

Könyvekből meg szerintem a Hűvösvölgyi suli jó lenne neki vagy a Szent Johanna Gimi, Időfutár, Egy Zizi naplója.

2017. ápr. 11. 07:07
 10/15 A kérdező kommentje:

Nagyon köszönöm mindenkinek,még jöhetnek ötletek!☺

Ja és kedves hatos,esetleg azt nem tudod,hol lehet az ilyen komolyabb rajz készleteket venni(bár tulajdonképpen bárki válaszolhat)?

Előre is köszönöm💓💕

2017. ápr. 11. 10:29
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!