Kezdőoldal » Ünnepek » Születésnap » Mit vegyek a 12 éves húgomnak...

Mit vegyek a 12 éves húgomnak szülinapjára?

Figyelt kérdés

Nincs sok ötletem,mivel karira szinte mindent megkapott,amit kért.Egyébként szeret olvasni(azokat a csajos-gimis könyveket,ha tudtok ilyenekből pár konkrétat,nagyon megköszönném☺),rajzolni(de színes cerka készlet egy 12 évesnek nem tudom,még jó lenne-e) és DIY cuccokat csinálni(csinálni,nem kapni😂😂).Én valami telefon tokra gondoltam,mert nem rég kapott új telót és még nincs hozzá tok,meg valami könyvet(de abból nincs ötletem,ajándék utalványt meg nem szeretnék).Ja és pusheen cat-et is szereti,de itt megint csak nincs ötletem konkrét dolog kapcsán.

Összefoglalva a fentiekből egy ilyen 7-8000(legfeljebb 10 000)ft értékben szeretnék valamit venni neki(akár több dolgot egybe).

Segítségeteket előre is köszönöm!!❤

2017. ápr. 10. 13:41
1 2
 11/15 A kérdező kommentje:
Bocsánat,nyolcast akartam írni 😂
2017. ápr. 11. 10:33
 12/15 ~GekkóNiki~ válasza:

Telefontokot. Fésűt.

Valamilyen szövő, vagy varrókészlet. Ha szereti a DIY cuccokat lehet, hogy szívesen megtanulna varrni, kötni...

2017. ápr. 12. 17:48
 13/15 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem bármelyik papír-írószer boltban találsz ilyen rajzkészletet, de még játékboltban is találkoztam vele párszor. :)
2017. ápr. 12. 17:51
 14/15 anonim válasza:
62%
A telefontok kifejezetten jó ötlet. Ha szereti a DIY dolgokat, valamilyen ehhez kapcsolódó kelléknek (például dekorszalagnak) biztosan örülne. A könyvek közül szerintem ne a klasszikus Lol-kaliberűeket válaszd, inkább olyat, ami könnyen érthető, ám valamennyire fejleszti is a gondolkodását. Én Böszörményi Gyula könyveit, A kék hajú lányt, vagy Scott Westerfieldtől a Csúfok címűt ajánlanám.
2017. ápr. 12. 21:39
 15/15 A kérdező kommentje:
Köszi mindenkinek!A fésű egyébként még elég jó ötletnek tűnik,köszi 12-es☺
2017. ápr. 13. 00:22
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!