Mit vegyek a 12 éves húgomnak szülinapjára?
Nincs sok ötletem,mivel karira szinte mindent megkapott,amit kért.Egyébként szeret olvasni(azokat a csajos-gimis könyveket,ha tudtok ilyenekből pár konkrétat,nagyon megköszönném☺),rajzolni(de színes cerka készlet egy 12 évesnek nem tudom,még jó lenne-e) és DIY cuccokat csinálni(csinálni,nem kapni😂😂).Én valami telefon tokra gondoltam,mert nem rég kapott új telót és még nincs hozzá tok,meg valami könyvet(de abból nincs ötletem,ajándék utalványt meg nem szeretnék).Ja és pusheen cat-et is szereti,de itt megint csak nincs ötletem konkrét dolog kapcsán.
Összefoglalva a fentiekből egy ilyen 7-8000(legfeljebb 10 000)ft értékben szeretnék valamit venni neki(akár több dolgot egybe).
Segítségeteket előre is köszönöm!!❤
Telefontokot. Fésűt.
Valamilyen szövő, vagy varrókészlet. Ha szereti a DIY cuccokat lehet, hogy szívesen megtanulna varrni, kötni...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!