Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Testvéri kapcsolat » Mit tegyek? 12 éves húgomnak...

Mit tegyek? 12 éves húgomnak iskolai konfliktusai vannak.

Figyelt kérdés
Nem szeret iskolába járni, mert mindig piszkálják. Egyik nap például úgy jött haza, hogy megpofozták. Osztályfőnök nem tesz semmit, ilyen "majd megbeszéljük" típus. Más iskolába nem tudjuk íratni, a legközelebbi település kb 20 kmre van, nem tudnánk megoldani az odajáratását. Mit tegyünk?

2017. febr. 23. 16:59
 1/10 anonim ***** válasza:
90%

Az igazgatóhoz kell bemenni, és nem szólni kell hanem kiverni a balhét!!

ha ott sem csinalnak semmit, önkormanyzat!

2017. febr. 23. 17:06
 2/10 anonim ***** válasza:
92%

Ne legyetek mimózák, amikor egy emberke belekötött az öcsémbe, egy barátommal elkaptuk és elbeszélgettünk vele. Azóta senki sem megy öcsém közelébe, mert tudják, hogy kemény ára lesz.

Egy öccsét védő nővér

2017. febr. 23. 17:19
 3/10 anonim ***** válasza:
100%
Szüleid szépen csapjanak az asztalra a suliban. Mi az, hogy nem tesznek semmit a tanárok, mikor bántják a gyereket? Ne hagyjátok. Én avval is elbeszélgetnék, aki hozzányúlt a kislányhoz.
2017. febr. 23. 17:25
 4/10 anonim válasza:
Kik piszkálják? Azt tudod? Fiú vagy, vagy lány?
2017. febr. 23. 17:28
 5/10 anonim ***** válasza:
23%
Mondjuk nem ide kéne kiirkálni hanem megkeresni azokat a kis ***** et azt jól elbeszélgetni velük. Milyen testvér vagy te nem véded meg a hugodat.
2017. febr. 23. 17:57
 6/10 anonim ***** válasza:
100%
A tanárok manapság kalap cart nem érnek,nem mernek intézkedni . Ezért ha nem is csak neked ,de a szüleidnek kellene tenni valamit. Megkérdezni a hugodat ,hogy ki a főkolompos aki pofozza, és iskola után megvárni. Nem kell megverni meg ilyenek ,csak jól ráijeszteni. Egy 12 évesnek bőven elég ha néhányan körbeállják és erélyesen ecsetelik a következményeket ha továbbra sem hajlandó viselkedni .
2017. febr. 23. 18:06
 7/10 anonim ***** válasza:
100%
Én kiverném a hisztit az igazgatónál, akkor lépnének...
2017. febr. 23. 18:08
 8/10 A kérdező kommentje:
Lányok piszkálják (kis tini pcsák), de nem nagyon mer szólni, sem visszavágni mi is csak úgy tudtuk meg, hogy egyik osztálytársa elmesélte. Köszönöm a használható válaszokat, és a kevésbé használhatókat is, én csak szerényen megkérdeztem, hogy mit kellene csinálni, mert mi nem szoktunk ilyen felhajtásokat csinálni, de tényleg asztalra csapás lesz belőle.
2017. febr. 23. 19:39
 9/10 A kérdező kommentje:
6-os köszönöm szépen, jó testvérnek tartom magam, de elég messze járunk iskolába és innen nehéz intézkedni (+szülők is dolgoznak)
2017. febr. 23. 19:41
 10/10 anonim ***** válasza:
pedig csak úgy fogtok jutni valamire,ha bementek a suliba és elmondjátok a történteket.sőt én kérném hogy azokat a lányokat is hívják oda akik bántják a hugodat! esetleg előtte az igazgatót felhivjátok és időpontot egyeztettek.
2017. febr. 24. 10:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!