Nagyon félek vele orvoshoz fordulni, szerintetek mi lesz?
Sziasztok!
2 hete elkezdett vacakolni az emésztésem, enyhe hasmenésem volt. Ez magától elmúlt egy hét után kb. fokozatosan. Se lázam, semmim nem volt, étvágytalan voltam. Ezután napokig normálisabb széklet, kb. egy hétig. És mára megint megy a hasam, de napi 1-2x kb.
Iszonyatosan rettegek olyan dolgoktól, hogy ha pl. tükrözés kéne, vagy valami. Van erre esély, vagy itt inkább ételérzérzékenység vérvétel/székletvizsgálat amit néznek? Nagyon félek!
Jaaj nagyon remélem nem lesz rá szükség. Már egyszerűen nem tudom mi lehet, laktóz tuti nem mert azt nem is ettem egy jó ideje. De mellette gondolom számos dologra lehet még érzékeny az ember.
De az is lehet, hogy baktérium/fertőzés okozza?
Igen mindenki a probit mondja nekem, a ProGastrot ajánlotta egy ismerősöm, akinek egy gasztrós ajánlotta az ő panaszaira. Neki laktóz derült ki, felülfertőzése lett tőle, kéthetes antibiotikum kúránál tart..
Elmondása és tapasztalatai szerint ő fertőzésre gyanakodna, mert lehet baktériumom van és még mindig bennem van, ezért ki tudott újulni, ha nem kaptam rá antibiotikumot. Az is lehet, hogy nem tartottam kellő ideig diétát az előző eset után, hétvégén grilleztünk, fűszereset ettem pedig szerdára jöttem rendbe.
Már úgy félek, még Chronra is gondoltam, rettegek hogy komoly dolog van.
Négyes, de édes vagy ez nagyon megnyugtat. Tényleg csak annyi, hogy nincs annyira étvágyam, és lágy a székletem.
Barátaim kivétel nélkül a stresszt hozták fel, hogy szerintük ezen kattogom folyamatosan és attól megy a hasam, gyomoridegem van.
Az is fura, hogy volt benne több napis szünet, mikor párom itt volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!