A depresszio tunetei jelentkeztek nalam, de felek orvoshoz fordulni?!
1. te sem vagy százas, bár aláírom a tumblisok és a 13-14 évesek között gyakori jelenség manapság hogy "depressziós" holott arról van szó hogy nem kapta meg az új ájfont és emiatt hisztizik, meg "dark is my happy color" satöbbi.
Kedves kérdező ha a fentebb említetteknél magadra ismertél akkor nem depressziós vagy csak divatból idióta.
Ha nem akkor viszont írhattál volna konkrétumot, hogy mióta tart és mégis mit érzel.
Én is depressziós vagyok pár dologgal megspékelve és amikor a háziorvosom elküldött pszichiáterhez annyi történt, hogy diagnosztizált megkérdezte hajlandó lennék-e befeküdni a pszichiátriára, nemet mondtam ezután egy antidepresszánsal elküldött. Majd vissza mentem kontrollra, semmi sem történt. 1-2 hónap után leálltam a gyógyszerrel mert sz*rt se ért és minden maradt a régiben azzal a különbséggel, hogy hivatalosan is vannak mentális problémáim.
Szóval nekem személy szerint nem segített ez az egész de lehet dokifüggő, tartanod nem kell tőle nem fognak megenni sőt általában ritka kedvesek már-már irritálóan.
Nem értem.
Miért féltek orvoshoz menni?
Ha gond van,akkor menni kell.Maguktól nem fognak a problémák megoldódni.Vagy csak nagyon ritkán.
Mit veszíthettek?
F40+
30 éves korom előtt voltam először pszichiátrián. Aztán nem voltam alkalmas vasutasnak, tűzoltónak de még rendőrnek sem.
Pedig az én bűnöm csupán, hogy apám agresszív volt velem.
Aztán jött a reflux, gyomorszájsérv, majd az ezredforduló után leszázalékoltak. Most nincs 50 ezer az állami alamizsna. Most múltam 50, de azt ajánlom minden fiatalnak, hogy ezt az utat messziről kerülje, A gyógyszeres idegrombolás hosszú távon mindenképpen hátrányos helyzetet eredményez. Pillanatnyilag, rövid időre megoldja a gondokat, de a depressziót csak is saját belátása gyógyítja! A fellángoló, kiújuló betegség az sokkal rosszabb! A gondokat kibeszélni, és közben mélyeket lélegezni! első vagyok
Hacsak ilyen könnyen menne!
Akkor nem is lenne depis ember.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!