Elmenjek vele orvoshoz vagy tökre felesleges?
Figyelt kérdés
A lábamban volt egy kullancs, nagyon picike volt. Próbáltam úgy kiszedni hogy ne nyomjam össze a potroháját, viszont ez nem sikerült.. Aztán meg beleszakadt a feje (nagyon nehéz volt megfogni, szinte bolha méretű volt)
Most tartok kb az 5. napnál hogy a feje még benne van a lábamban. Kezd fájni és pirosodni..
Eddig azért nem voltam orvosnál mert úgy voltam vele hogy a szervezetem majd kilöki ami nem oda való.. De hát ez nem történt meg..
Érdemes ezzel elmenni dokihoz? Vagy még várjak pár hetet?
(sosem történt ilyen velem, ezért fogalmam sincs mit tegyek..)
2020. máj. 30. 09:59
11/14 anonim válasza:
Apámnak is bent maradt a hasa alján egy rovarnak a feje, azt nem tudtam kiszedni, hónapokig gyulladt volt a bőr körülötte. Borzalmas. Soká fog tartani míg a "szervezeted elvégzi a dolgát".
12/14 A kérdező kommentje:
nekem is be van gyulladva
És már idegesít is
De nem tudok vele mit kezdeni
2020. jún. 8. 13:53
14/14 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen ☺️❤️
2020. jún. 8. 18:20
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!