Mitől lehet szegycsont mögötti fájdalom jobb oldalt?
Figyelt kérdés
Ma éjfélkor arra ébredtem hogy nagyon nagyon fáj a jobb mellem fele nem a mellemnél de szinte mellette a bordám vagy szegycsont mögött, kicsit a bal oldalon is de az nem vészes. Mély levegőt egyáltalán nem tudok venni, olyan mintha egy kést döfnének bele jobb oldalt. Még jó, hogy ma nem kell mennem dolgozni, azt hittem éjfélkor hogy el fog múlni vagy jobb lesz legalább de semmi. Vettem be fájdalomcsillapítót mert meg is jött de erre nem hatott semmit. Megfázva/ influenzás nem voltam eddig, most se vagyok beteg. Tegnap semmi olyan testmozgást nem csináltam amitől beszorulhatott a levegő. Olvastam, hogy gyomorsav meg ilyesmitől is lehet de pár falatot ettem. Este nem is volt még semmi bajom. Mozgásra is, levegővételre is fáj. Volt már valakinek ilyen? El fog múlni vagy érdemesebb ezzel háziorvoshoz menni?ma 08:47
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!