Kezdőoldal » Egészség » Betegségek » Mitől jönnek rám a rosszullétek?

Mitől jönnek rám a rosszullétek?

Figyelt kérdés
Voltam orvosnál vele de nem találnak semmit. Van hogy napközben többször is rosszúl leszek, el kezdek szédülni, remegek, gyengeség fog el de amúgy is nagyon le gyengültem. Olyankor mértem vérnyomást, cukrot meg pulzust és mind rendben. A vérképem is rendben van. Mi lehet ez akkor?

2020. máj. 27. 10:12
1 2 3 4
 31/31 anonim ***** válasza:
Arra lennék kíváncsi, de őszintén, hogy akinek sikerült kideríteni, hogy mi baja, mondjuk Parkinson, vagy SM beteg, neki hogy sikerült meggyőzni az orvost, hogy foglalkozzon vele? Nem mintha szeretném ha kiderülne ilyesmi, de jó érzés lenne kizárni. Kevesebbet agyalnék legalább. Mindenhol azt hallod, hogy időben menj orvoshoz, mert minél előbb kezelnek annál jobb, de amíg nem a mentő visz el, addig le se szarnak. Vagy akkor sem. Én nem szeretnék odáig jutni, hogy elvigyen, de akkor mi a fene legyen? Ez zsákutca. Én magán orvosnál is voltam, de ugyanúgy az orromra tetette az ujjam, meg ütött párat a kalapáccsal, aztán ennyi… .. Amikor mondtam a Parkinsont, szinte kiröhögött, hogy majd ha 80 évesen remegek, akkor szóljak. Ez hülye! Nagynéném már 40 évesen is remegett, nem 80, és kiderült, hogy Parkinsonos. És fiatalabbaknál is előfordul úgy tudom.
2020. júl. 12. 10:51
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!