Kezdőoldal » Egészség » Betegségek » Mitől jönnek rám a rosszullétek?

Mitől jönnek rám a rosszullétek?

Figyelt kérdés
Voltam orvosnál vele de nem találnak semmit. Van hogy napközben többször is rosszúl leszek, el kezdek szédülni, remegek, gyengeség fog el de amúgy is nagyon le gyengültem. Olyankor mértem vérnyomást, cukrot meg pulzust és mind rendben. A vérképem is rendben van. Mi lehet ez akkor?

2020. máj. 27. 10:12
1 2 3 4
 21/31 A kérdező kommentje:
Hogy szerezzek be ilyen gyógyszert? Vagy milyen alternatív módszert lehet még ki próbálni? Kávét sosem ittam, se semmilyen koffeinos italt nem használok. Kevés édeset eszek. Kerülöm a zsíros ételeket. Eddig így így éltem. Mit tehetek még ezen kívül?
2020. júl. 5. 12:55
 22/31 anonim ***** válasza:

Hàt neurologus tud felirni, már , ha egyetért azzal, hogy migrén okozza a tuneteidet...

A migren dieta lenyege nem csak az, h ne egyel zsiros eteleket vagy h egeszsegesen taplalkozol. Googlizz utana, hogy migrén diéta. Lehet losz-rt se ér , de egy probat megér. A lenyege h ne egyel tiramin es hisztamin tartalmu eteleket. Pl citrusok, magvak, csoki, tartositoszerrel tomott etelek.

De en nem igazan hiszek ebben a dietazasban sajna.

Ami segithet még migrenben: 400mg magnezium citràt (es nem oxid) naponta, minimum 100mg os B2 vitamin, de inkabb abbol is a 400mg. Amit boltbol nem fogsz kapni se patikaban. En rendeltem netrol.

Es Q10.

Ártani nem artasz magadnak veluk, ha esetleg nem is hat egy probat meger.

De ha bator vagy en iratnek egy enyhebb migren gyogyszert. Ha nem alacsony nagyon a vernyoamsod akkor beta blokkolot. Mèg talan az a legkevesbe durva gyogyszer ezek kozul.

2020. júl. 5. 13:40
 23/31 A kérdező kommentje:
Köszi a tanácsokat
2020. júl. 7. 11:43
 24/31 anonim ***** válasza:
100%

Hány éves vagy? Nekem ugyan ez a bajom. Nem derítenek ki semmit, csak a szorongásra fogják. De szerintem nem is vizsgálnak ki rendesen. Sima vérvétel és kontrasz nélküli Mr volt csak. Az mire elég?… .

Nekem depi gyógyszert írtak, de rosszul voltam tőle. A béta blokkoló 90 re vitte a vérnyomásom, az is gáz. Az alap gondot kellene megtalálni!

2020. júl. 11. 12:35
 25/31 A kérdező kommentje:
31 éves vagyok. Te hány éves vagy? Hát nem is igazán érdekli az orvosokat ahogy én észre vettem. Rá fogják hogy pszichés alapon van és le van zárva
2020. júl. 11. 14:06
 26/31 anonim ***** válasza:

49 vagyok. A dokik semmivel nem törődnek. A családomban 2 Parkinsonos is volt, de még ez se hatja meg őket. Szinte kiröhögnek, ha elmondom.

Tanácstalan vagyok.....

2020. júl. 11. 19:53
 27/31 A kérdező kommentje:
Nekem is a nagyapám Parkinsonos volt :(
2020. júl. 11. 22:58
 28/31 anonim ***** válasza:
És mondtad a dokinak? Nem lát összefüggést? Vajon miért nem akarják kivizsgálni? Vagy csak én vagyok ilyen szerencsétlen az orvosokkal? Engem valahogy mindig lepattintanak.
2020. júl. 12. 07:14
 29/31 anonim ***** válasza:

Nem csak te vagy “szerencsetlen” , az orvosok, ha nem mutathato ki tesztekkel , hogy mi bajod , akkor lepattintanak, hogy pszichés es menj jógázni vagy szedj bogyókat.

Eszukben sincs tovabb gondolkodni, hogy mi lehet a baj.

2020. júl. 12. 09:48
 30/31 A kérdező kommentje:
Velem sem akartak foglalkozni, hiába mondtam bármit is ami a családomban volt betegség.
2020. júl. 12. 10:14
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!