Mitől jönnek rám a rosszullétek?
Hàt neurologus tud felirni, már , ha egyetért azzal, hogy migrén okozza a tuneteidet...
A migren dieta lenyege nem csak az, h ne egyel zsiros eteleket vagy h egeszsegesen taplalkozol. Googlizz utana, hogy migrén diéta. Lehet losz-rt se ér , de egy probat megér. A lenyege h ne egyel tiramin es hisztamin tartalmu eteleket. Pl citrusok, magvak, csoki, tartositoszerrel tomott etelek.
De en nem igazan hiszek ebben a dietazasban sajna.
Ami segithet még migrenben: 400mg magnezium citràt (es nem oxid) naponta, minimum 100mg os B2 vitamin, de inkabb abbol is a 400mg. Amit boltbol nem fogsz kapni se patikaban. En rendeltem netrol.
Es Q10.
Ártani nem artasz magadnak veluk, ha esetleg nem is hat egy probat meger.
De ha bator vagy en iratnek egy enyhebb migren gyogyszert. Ha nem alacsony nagyon a vernyoamsod akkor beta blokkolot. Mèg talan az a legkevesbe durva gyogyszer ezek kozul.
Hány éves vagy? Nekem ugyan ez a bajom. Nem derítenek ki semmit, csak a szorongásra fogják. De szerintem nem is vizsgálnak ki rendesen. Sima vérvétel és kontrasz nélküli Mr volt csak. Az mire elég?… .
Nekem depi gyógyszert írtak, de rosszul voltam tőle. A béta blokkoló 90 re vitte a vérnyomásom, az is gáz. Az alap gondot kellene megtalálni!
49 vagyok. A dokik semmivel nem törődnek. A családomban 2 Parkinsonos is volt, de még ez se hatja meg őket. Szinte kiröhögnek, ha elmondom.
Tanácstalan vagyok.....
Nem csak te vagy “szerencsetlen” , az orvosok, ha nem mutathato ki tesztekkel , hogy mi bajod , akkor lepattintanak, hogy pszichés es menj jógázni vagy szedj bogyókat.
Eszukben sincs tovabb gondolkodni, hogy mi lehet a baj.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!