Mitől jönnek rám a rosszullétek?
Figyelt kérdés
Voltam orvosnál vele de nem találnak semmit. Van hogy napközben többször is rosszúl leszek, el kezdek szédülni, remegek, gyengeség fog el de amúgy is nagyon le gyengültem. Olyankor mértem vérnyomást, cukrot meg pulzust és mind rendben. A vérképem is rendben van. Mi lehet ez akkor?2020. máj. 27. 10:12
11/31 A kérdező kommentje:
Nyomás meg feszítő érzés van a fejemben de nem fáj a fejem. És a csendes Migrén bír hónapokig tartani? És minden nap többször is rám jön. Nem voltam sosem fejfájós így nem tudom milyen a Migrén. Nem is hallottam még a csendes migrénről.
2020. júl. 4. 15:27
12/31 anonim válasza:
Igen sajnos tud. En december ota minden nap szenvedek tole. Nekem sem fàj a fejem. Menj el egy neurologushoz szerintem.
13/31 anonim válasza:
Rémisztő milyen sokan szenvednek ettől. Én is. Én már temetem magam. Félek, hogy agydaganat.
14/31 A kérdező kommentje:
Voltam neurológusnál, csináltak MRI-t is meg még pár vizsgálatot és nem találtak semmit. Azt mondták hogy minden rendben van. De én nem érzem magam jól továbbra sem.
2020. júl. 4. 20:12
15/31 anonim válasza:
13-as! Nyugi az agydaganat azert ennel extremebb. Kettoslatas, epilepszia jellegu rohamok akar, heves szedules, semmire nem mulo fajdalom stbstb.
17/31 A kérdező kommentje:
Igen volt 24 órás EKG meg szív ultrahang is. Az is rendben.
2020. júl. 4. 21:49
18/31 anonim válasza:
Akkor tenyleg inkabb ez valami migren jellegu dolog lehet. Hisz az nem mutathato ki tesztekkel...
Minden nap rádjönnek ezek a sz-rul létek?
19/31 A kérdező kommentje:
Igen minden nap. Van amikor csak egyszer de van hogy sokszor naponta. Volt hogy éjjel is arra ébredtem hogy rosszul vagyok és ájulás érzésem volt.
És akkor mégis hogyan lehet meg tudni hogy csendes migrénem van e ha már tesztekből nem kimutathato se a fejem nem faj?
2020. júl. 5. 10:10
20/31 anonim válasza:
Semmibol sajna:D ugy max h elkezdesz egy migren megelöző gyogyszert szedni. Beta blokkolo , antidepresszanst szoktak mèg (teperint leginkabb) vagy vmi topamax / epilepsziara valot . Ezeket irjak megelozesre. Naponta kell szedni. De teli vannak mellekhatasokkal... szoval en eloszor alternativ dolgokkal probalkoznek. Pl kave elhagyasa. Stb
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!