Vajon meddig fog tartani a koronavirus probléma európában? Mikor lesz vajon ismét szabad mozgás?
Világ szinten lassulni látszik a növekedési ütem. Kezd görbülni a log skála. Nyilván az intézkedések miatt.
Egy kicsit bizakodóbb vagyok már, hogy nyárra az északi félteken lassulás lesz / vagy enyhébb második hullám.
A maszk és a 2 méter az életünk része lesz. Illetve remélhetőleg széleskörben elkezdenek milliókat tesztelni és izolálni, alkalmazni az embereket követő GPS alkalmazásokat. Ki nem szarja le most a szabadságjogokat... a lényeg, hogy lassítsuk a járványt, de úgy hogy az EÜ és a gazdaság is talpon maradjék.
Nehéz kérdés. Gazdaság mentése vagy feláldozzuk az egészségügyet tartósan, 60 ezer időset (és közepkorút is), plusz rengeteg embert akinek nem jut majd EÜ kezelés.
Igaz utóbbi most is megvan, csak nem mindegy hogy az első hullám lecsengése után jut egy kis idő a vizsgálatokra, szakrendelésekre - vagy nem.
Mondjuk engem speciel érdekelnek a szabadságjogaim, és egy maximum meghűlés miatt nem mondok le róluk. Aki akarja, az szeparálja el magát, adja fel önként az összes szabadságjogát, pont nem érdekel, de ne kényszerítsünk már rá túlzó intézkedéseket a másik emberre.
Egyébként szerintem nem én vagyok az egyetlen aki még azt is vállalná, hogy fertőzzék meg, legyen meg a kellő számú negatív tesztje utána, és hagyják élni az életét. Már, ha eddig nem estem túl rajta bármiféle tünet nélkül.
#6 Támogatom amúgy ezt.
A procedúra ez lenne:
Be kellene lélegezned egy nagyobb vírusdózist, és nyálkahártya kenetet is kapnál.
Saját pénzen egy izolálst szükségkórházi szobában kéne töltened 5-14 napot amíg kialakul a fertőzés. Általában 5-14 nap után megindul az IgM termelés, és naponta jelentés készülne a tüneteidről. Ha súlyosbodna a tünet, akkor sem kaphatnál komolyabb kórházi kezelést, csak saját pénzen. Ezesetben igen komoly milliós számla is lehet, ha genetikailag beszoptad és érzékeny vagy rá.
A hosszútávú immunitás igazolásához IgG antitest termelődést is igazolni kell ami már 14-30 nap, szóval minimum addig bent kell maradnod egy szobában.
Ehhez legalább 2-3 teszt és utána PCR teszt is kell, hogy ne fertőzz semmiképp se.
Pár százezerből kijönne anyagáron saját költségen... de legalább 1,5 hónapig teljes izolációra kerülnél. Nincs se bolt, se mozgás se semmi.
Különben szart sem ér az egész. Főleg ha ki sem alakul az IgG szinted.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!