Tegnap előtt este kezdődött minden. Elkezdett rázni a hideg libabőrös lettem és minden izületem fájt. Úgy éreztem összefüggésben van a gyomrommal mert néha belenyilal a fájdalom. Ha eszem hányingerem van de nem is kívánom ma már az ételt alig ettem.Hoemelkedesem rendszeres (37,2-37,5) Párom tegnaptól mostanáig tehát 2
Napja nem bír felállni a wcrol vizszerű hasmenése van. Az ő láza tegnap este 38at elérte.
Érdekel a véleményetek illetve szívesen fogadok bármilyen házi kezelésű tanácsot mert hogy itt a 4 nap húsvét a haziorvosunk elérhetetlen telefonon.. a kaosz kellős közepén jött ez...
2020. ápr. 11. 21:07
1/9 anonim válasza:
Izületi fájdalom inkább virusfertözés. De tényleg lehet salmonella is. Sok folyadék, víz v tea, ha van otthon, vmi sós ropi v pirotos. Ha nem kívánod ne egyél, pár nap alatt nem lesz gond csak igyál sokat. A folyadékhiány miatt kevésbé megy le a láz tehát azért is igyál, párod is. Általában egy ilyen gyomorvírus két három nap alatt javul.
2020. ápr. 11. 21:21
2/9 anonim válasza:
Egyébként most az a protokol h nem kell szifgorú diéta de úgyse kivánsz semmit, kis sót érdemes pótolni, ha van jó az izotóniás ital is.spec én szeretem a fött krumplit sóval, almát, fött répát, rizset ilyenkor.
2020. ápr. 11. 21:23
3/9 anonim válasza:
Mért nem hívsz orvost?
Ha szalmonella azt a hatóságnak is jelenteni kell, mert széklet ürítés után is még szennyez a szalmonella és a lakás teljes fertőtlenítést igényel, különben visszafertőződtök.
2020. ápr. 11. 21:25
4/9 A kérdező kommentje:
Jaj ne az nagyon gáz :( nem igazán tudom hogy húsvétkor kihez fordulhatnék.. hazidoki nem dolgozik..azért a mentő túlzás lenne, ő inkább mentsen életeket.. más meg szerintem jelenleg nincs, a krízis miatt amúgy sem lehet sehova bemenni.
2020. ápr. 11. 21:32
5/9 anonim válasza:
Gyanús hogy ez COVID-19 gyomorpanaszokkal. Az ízületi fájdalom vírusra utal.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!