Nővérem férje elkapott egy hányós vírust szombaton, vasárnap csaladi találkozón viszont eljött nővérem a kislányával (20 hónapos), ők még nem voltak betegek, csak lehetségesen tünetmentesek. Elkaphattuk mi is a kislányommal (30 hónapos)?
Magyarul 2,5 éves, igaz? Na, megy ez...
Lehetnek hordozók és lehetne annyi eszük, hogy így nem mennek sehova.
422 hónapos N
Így könnyebb volt megfogalmazni. Értitek szerencsére. :)
Köszönöm a válaszokat.
Fejlemények: Nővérem férje kicsit jobban van. Ő és a kislányuk jól vannak. Szombat déltől volt rosszul a férj, onnan számolják a napokat.(calici 3 nap) Én és a kislányom koloszrumot kezdtünk szedni, és probiotikumot. Plussz a kicsi kap még cebiont és béres cseppeket is. Este írok még. Nem szeretem, ha a kérdésfeltevő megtudja amit akar, aztán vagy elkapja vagy nem és nem fejezi be a mondókáját. Azért olvassuk, hogy infirmációt gyüjtsünk, megnyogudjunk.
Sziasztok! Mondtam, hogy jövök.
Senki sem betegedett meg. Sem a nővérem, aki 20 hetes várandós, sem másfél éves kislánya. Sem a kislányom. És én sem.
Ettől függetlenül szerintem calici vírus lehetett.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!