Kezdőoldal » Egészség » Betegségek » Igaz, hogy felesleges elmenni...

Igaz, hogy felesleges elmenni a sürgősségire mert a korona miatt most mondhatni, mindenkit lesz. Rnak?

Figyelt kérdés

19 eves vagyok,tegnap elkezdett fajni a homlokom jobb oldalt,de borzalmasan.Sosem voltam fejfajos,meg ha fajt is sose vettem be gyogyszert,de most ez annyira borzalmas h mar vettem be.Ez a gyogyszer nem nagyon akart hatni,igy elmentunk az orvoshoz,ahol kaptam injekcioba fajdalomcsillapitot.Emellett megmertek a vernyomasom,es a pulzusom indokolatlanul magas.118 a pulzusom,a tobbi pedig normalis.(delutan pedig hozunk ki egy gyogyszert ami helyreallitja a pulzusom) Ez azert ijeszto mert 14 evesen a szivemmel mutottek.(osszevartak egy 8mm-es lyukat a szivbillentyumon,gyogyszer nem kellett szednem emiatt)

Nyilvanvaloan semmit nem mondtak erre,igy csak adtak nehany gyogyszert es hello.Nem panikolok,de szerintem jobban tennenk hogyha elmennenk a surgossegire,de azt mondtak hogy felesleges,mert semmit nem fognak velem kezdeni a korona miatt.

Valaki tapasztalt hasonlo tuneteket?

2020. ápr. 8. 11:05
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:
Ma nekem is fáj a fejem, front sincs kizárva.
2020. ápr. 8. 15:22
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!