Ez korona gyanú, vagy talalkozhatok máskor is vele? (több lent)
Megbetegedtem 2 héttel ezelőtt. Ezelőtt apámmal beszélgettem, aki fél hétig tartó megfázást produkált, nem kaptam el csak én, utánna nézett, hogy nem-e az, amire gondolok. Nem száraz köhögés, egyszer ment feljebb a lázam, a köhögés kitartott nagyon sokáig, pár napja múlt el
Orrfolyás is volt, elmúlt, A saját, és más érdekében otthon maradtam két hétre, nem léptem kontaktusba senkivel.
Viszont a napokban újra kezdődött az egész, köhögés, ma megint hőemelkedésem van, nem tudom,mi ez, és miért 3 hétig van bennem?
3 hétig nagyon sok....
Valaki tudja, mi ilyenkor az ésszerű?
Otthon dolgozom, 2x járok ki néha boltba, szóval nem volt akitől elkaphattam volna.
Lényeg, hogy 3 hete unom ezt a gyengeséget...
Köszönöm a választ mindenkinek.
Az nagyon dicseretes, hogy ket hetig tartottad a karantent. Folytatnod kell az elzarkozast. Koronavirus eseten is otthon kell maradni, ha nincs sulyos lefolyas, az orvos sem jon ki, nyugaton sem.
Az orrfolyas elvileg tipikusan NEM koronavirus. Nekem is volt ilyen szerencsetlen harom hetes valami pont koratavasszal. Mintha egy uj megfazas elolrol kezdodne. En adnek egy hetet magamak es persze ovatossag.
Háziorvos csak annyit tanácsolt, pihenjek. Megtettem, szedtem a vitaminokat, de mégis ennek ellenére folytatódik a tortúra.
Nem voltam beteg kb egy éve, ezért furcsállom ennyire.
Ez szinte biztos COVID...
Nagyon sokan vannak akik pont ilyen tüneteket produkálnak. Tartós több hetes láz, gyógyulás aztán visszaesés. 2-7 hetes gyógyulások is lehetnek, akinél kijön.
Kollégám pontosan ilyen tünetekkel van otthon 3 hete már. Nem hajlandóak tesztelni.
Apám szkeptikus volt ezzel kapcsolatban, anyámnak a hátfájdalma már javult és kohogni sem köhög már, de ha belegondolok, akkor nekik nem tartott ennyi ideig.
Úgy lehetett érezni, ez egy orrfolyásos sima betegség, és kimentek belőle.
1000 emberből 950 tünetmentes kb, 30 enyhe, 20 súlyos.
Apád jobban kihordta, téged elkapott.
Persze bármi lehet... de influenza jellemzően gyors lefolyású.
Ez is benne van a pakliban.
Az is hogy akkor volt náthád, most meg COVID.
Tesztelés nélkül nem lehet megmondani.
Ezért lenne jó árulnák már a 8000 Ft-os IgG IgM tesztet... az kimutatná ujjbegy vérből. Ennyit nekem megérne, utána nyugodtabb lennék.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!