Náthás vagyok és olyan mintha tűvel szúrkálnák a tüdőmet és annyira fáj a hátam. Mit tegyek?
Egyébként már tegnap hívtam az orvost, nálunk nincs rendelés, de nem vette fel egész rendelési időben.
Hőmemelekedés, fejfájás, torokfájás, ilyesmi, elég enyhe. Meg 2 nap a szemem is fájt...
Én nem állítom, hogy kornavírus, meg nagyon fiatal vagyok, de a vesém nem működik rendesen.
Azt írtad a kérdésed végére, hogy "mit tegyek?"
Leírtuk, hogy szerintünk mit tegyél.
Erre jössz itt mindenfélével... Akkor minek kérdeztél egyáltalán?
Én sem örülnék, ha ilyen tüneteim lennének. Félnék is. Főleg, hogy több krónikus betegségem van, köztük veseelégtelenség.
Akik válaszoltak neked mindannyian tudják milyen tüneteket kell figyelni. Te is tudod. A csapból is ez folyik.
Akik válaszoltak neked jót akartak azzal, amit írtak. Azért írták mert azt kérdezted mit tegyél. Én is azért írtam mert jót akartam.
Még annyit tennék hozzá, hogy a zöld számokon is próbálkozhatsz.
Természetesen a te dolgod mit teszel.
Zöld számot megpróbálgatom. A tünetek meg nem olyanok, hogy azonnal, huu de biztosra beazonosíthatóak, sőt... A legtöbb helyen azt olvasni, hogy enyhe tüneteik vannak, nem egyértelmű, főleg, hogy ezernyi vírus van még....
Nem titeket szidtam, hanem eut az egész rendszert..
Maszk sincs, miközben a begarangozott Vitya maszkokat is a haverok árulják mutyiban...
Egyre rosszabb... Már menni nem bírok, annyira fáj a hátam, de már az oldalom, meg a mellkasom is...
Felhívtam a háziorvost, mondta mit szedjek, ennyi... Maradjak otthon...
Én valódi tapasztalat miatt mondom, hpgy nem tesznek semmit!
Egyszer próbáltam, mikor magam voltam pár percre, foglalt volt... De nem tudom, az mennyire anonim...
Természetesen nem megyek továbbra sem sehova...
Nem fulladok! Kicsit nehezebben veszem a levegőt, nagyobbakat kell lélegeznem, hogy teljesen felemelkedik a mellkasom..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!