Poet1 kérdése:
Szemölcsök vannak a hátamon meg gombák is amiket kezelek de visszajönnek. Néha nagyon viszket a hátam mint ha tűvel szurkálnák. Szerintetek ez miért lehet?
Figyelt kérdés
van aki azt mondja, ha nem kezeltetem elrákosodik mert nő és meg fogok halni. adjak ennek hitelt? előre is köszi a válaszokat2013. júl. 19. 22:33
2/4 A kérdező kommentje:
Még semmit de egyből nem tudok elmenni oda
2013. júl. 23. 07:10
3/4 anonim válasza:
Első vagyok.Érdemben még mindig nem tudok hozzászólni.Nem hangzik jól amit leírsz.Ha tényleg gombás vagy,azt naponta többször kell kenegetni.A gomba okozhatja a szurkáló érzést.Mivel szemölcseid vannak,gondolom anyajeggyel is el vagy látva rendesen.Érdemes évente megnézetni ezeket.Jó tanács amikor mennél a bőrgyógyászhoz kérjél időpontot(telefonon),mert rengetegen szoktak lenni,illetve van hely ahol időpont nélkül nem is lehet menni.
4/4 A kérdező kommentje:
köszi a segítséget
2013. júl. 24. 06:01
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!