Kezdőoldal » Egészség » Betegségek » Mitől lehet az, hogy néha...

Mitől lehet az, hogy néha annyira köhögök hogy majd kiköpöm a tüdőmet? 17/f

Figyelt kérdés

Már kicsivel több mint egy hónapja tart, először csak napi 1-2 alkalommal kapott egy ilyen köhögő görcs, aztán mindig egyre gyakrabban. Most már van hogy óránként. Valami betegség kezdete lehet?

2 éve dohányzom, HETI 1-2 SZÁL cigit szívok el.

2017. aug. 31. 23:22
 1/8 anonim ***** válasza:

szerinted a ciginek semmilyen hatása nem lesz rád nézve? :)

egyébként utolsó mondatod meg is válaszolta a kérdésed :)

2017. aug. 31. 23:24
 2/8 anonim válasza:
0%
..hát, ha úgy köhögsz, hogy majd kiköpöd a tüdődet, akkor biztos, hogy nem heti 1-2 szálat szívsz... hiába hazudsz bele a válaszolók arcába... kiskocsog gyerek..
2017. aug. 31. 23:28
 3/8 A kérdező kommentje:

Nem hazudok, tényleg nem szívok többet. Én nem is veszek/vehetek cigit, csak akkor szívok ha kint vagyunk a haverokkal és megkínálnak.

Tudom hogy a cigi milyen hatással van a szervezetemre, de én úgy gondolom hogy ha csak heti 1-2 szálat szívok max. 60 éves koromra teszem úgy tönkre a tüdőm hogy tüdőrákot kapjak .

2017. aug. 31. 23:43
 4/8 anonim ***** válasza:
A cigaretta miatt van nagyon valószínű.
2017. aug. 31. 23:43
 5/8 anonim ***** válasza:

a tüdőrák a legkevesebb. A gégerák valószínűleg hamarabb eljön ne izgulj. Meg számít az is, hogy milyet szívsz.

Egyébként szívd nyugodtan, a kátrány barát :)

1-es voltam.

2017. szept. 1. 01:32
 6/8 A kérdező kommentje:
És akkor ha teljesen abbahagynám a cigizést a köhögés is elmúlna szerintetek?
2017. szept. 1. 09:09
 7/8 anonim ***** válasza:
100%
Igen,mert ha nem szívod,akkor szépen lassan kitisztul a tüdőd!
2017. szept. 1. 13:56
 8/8 anonim ***** válasza:
53%
Jó sok buta választ kaptál.. Nyilván a cigi nem tesz jót, de ez valószínűleg hörghurut vagy egyéb szövődmény, esetleg asztma. Azóta gondolom meggyógyultál, de gondoltam leírom, ha más is így köhög és ezt a kérdést megtalálja, menjen vele orvoshoz. :)
2018. jan. 15. 00:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!