Mi a gyógymód arra ha az év mindennapján folyik az orrom vagy köhögök és egy nap nem telik el ezek nélkül? 15L
első vlaszoló: nagyon vicces..én nem vagyok te és anélkül is tudom élvezni az életet.!!
második válaszoló: Köszönöm! Ez egy jó ötlet de a doktor soha nem mond semmit akárhányszor odamegyek..csak azt mondja hogy gyengébb az immunrendszerem ami nem feltétlen igaz mert tök sok dolog ment már át a családom egészségén de én többször el se kaptam.
Saját szakállra is el tudsz menni allergia vizsgálatra szerintem, maximum fizetni kell érte. Érdeklődj utána pl. hogy a számodra elérhető allergológia igényel-e beutalót, mert ha nem, akkor oda is simán elmehetsz.
Fül-orr-gégészetre is elnézhetsz, nálunk az pl. beutaló mentes, tehát simán oda lehet menni, nem kell előbb a háziorvoshoz elzarándokolni. Nem árt, ha ellenőrzik, hogy szervileg minden rendben, és az is lehet, hogy ott kapsz beutalót allergia-vizsgálatra. ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!