Kezdőoldal » Egészség » Betegségek » Náthás vagyok és olyan mintha...

Náthás vagyok és olyan mintha tűvel szúrkálnák a tüdőmet és annyira fáj a hátam. Mit tegyek?

Figyelt kérdés

Egyébként már tegnap hívtam az orvost, nálunk nincs rendelés, de nem vette fel egész rendelési időben.

Hőmemelekedés, fejfájás, torokfájás, ilyesmi, elég enyhe. Meg 2 nap a szemem is fájt...

Én nem állítom, hogy kornavírus, meg nagyon fiatal vagyok, de a vesém nem működik rendesen.

2020. ápr. 4. 20:55
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:
25%
Ha a háziorvos nem veszi fel, akkor ügyelet.
2020. ápr. 4. 20:57
 2/19 anonim ***** válasza:
100%

Ez szerintem erősen koronavírus gyanú.

Több tünet is jellegzetes.

2020. ápr. 4. 21:41
 3/19 anonim ***** válasza:
100%
Jellegzetes. Corona gyanú!
2020. ápr. 4. 22:02
 4/19 anonim ***** válasza:
100%
Ez korona lehet. A vese érintettsége nagyon veszélyes. Hívj mentőt!
2020. ápr. 4. 22:42
 5/19 anonim ***** válasza:
Veseelégtelen beteg vagy? Dialízisre jársz?
2020. ápr. 4. 23:13
 6/19 A kérdező kommentje:
Nem. Volt veseelégtelenségem, de nem működik teljesen jól a vesém. Szóval nem gyógyult meg hiánytalanul...
2020. ápr. 5. 07:48
 7/19 A kérdező kommentje:
Bízom benne, hogy elmúlik itthon...
2020. ápr. 5. 20:31
 8/19 anonim ***** válasza:
91%

Jobb lenne, ha az orvosok látóterébe kerülnél. Ez nem játék.

Mi van, ha átadod egy olyan embernek aki sokkal rosszabbul lesz tőle? Vagy napok alatt belehal?

2020. ápr. 5. 20:59
 9/19 anonim ***** válasza:
91%

Ha korona és túléled könnyen lehet, hogy tönkreteszi a beteg veséid.

Akkor dialízisre kell járnod életed végéig.

2020. ápr. 5. 21:01
 10/19 A kérdező kommentje:

Nyílván nem adom át senkinek, meg 3,5 hete még csak boltban sem voltam, köszike...

Amúgy tudjátok, mi megy? Hát k...rvára nem tesznelnek senkit, ezt fogjátokf fel! Még kétoldali tüdőgyulladással is könyörögni kell! Én nem adtam át senkinek, családtagjaim "piszkosul megfáztak", innen van nekem is a betegségem, mert igénytelenek...

Háziorvosi rendelés sincs, ő is azt mondaná, maradjak otthon... Telefont nem veszi fel.

Olvasgatmi kellene, mi megy itt... Hát nem az, amit lekommumikálnak, szarnak mindenkire, csak aki félhalott, azt viszik be... Nem az van, hogy gyógyítani akarnnáak, kórházban csak rosszabb lenne... Max. a saját udavarba se nagyon megyek ki...

Magyar kórházak, no comment... Nincsenek jó tündérek... Sőt megmondták, hogx a tesztek kellenek a 65 év felettieknek...

Egyébként szúr nagyon a mellkasom és a hátam... Én sehova nem emgyek, nem adom át senkinek! Másrészt meglett az eredménye a "nem vettem fel a zokni, piszkos l megfáztam", betegség tagadó, hidegtől megbetegsző, ezért taknyolhat ledcére anyámnak... Én tudtam, hogy elkapjuk, de ha ezt nem is mimdem létező vítust! Megtagadja anyám a betegségeket, csak hideg és fel enm öltötés látali "piszkos megfázás van", taknyolhatunk...

2020. ápr. 5. 21:55
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!