Kezdőoldal » Egészség » Betegségek » Körülbelül mennyi idő mire a...

Körülbelül mennyi idő mire a koronahiszti végre lemegy?

Figyelt kérdés
Valamint várható hogy a nagyobb üzleteket bezárják?

2020. márc. 13. 00:50
1 2 3 4 5
 31/42 anonim ***** válasza:

Most nem találom azt a cikket, de egyértelműen modellezték a kínai adatokból, hogy már 1 nappal a durva intézkedések után elkezdtek csökkenni az új esetek (a +2 hét lappangási időszak modellezése mellett)

Tehát olaszoknál már pár napja elkezdtek csökkenni az új esetek. Csak delay-el fog megjelenni a statban..

2020. márc. 14. 20:47
 32/42 anonim ***** válasza:
Márpedig ha csökken a dif, akkor nem lehet penge egyenes a log sem :)
2020. márc. 14. 20:48
 33/42 anonim ***** válasza:
42%
Sajnos sokára. Minimum fél év. Talán majd Augusztus környékén fog javulni a helyzet.Hazánkban a következő 2 hét egy pokol lesz. Nem a pánikot szeretném csinálni, ez csak tény. Hamarosan elkezdődnek duplázódni, vagy akár, hatványozódni a számok.(Ez már most is megfigyelhető volt, egyik nap 15, ma már 30 fertőzött.) Ha nem is szabályosan, de jön a 60, 120, 240, 580, és így tovább. Szóval elfogunk menni addig, hogy egy nap alatt akár 1000 új fertőzött. Amennyire a Magyar ember felelősségteljes, ez veszélyes lesz. Bezárták az iskolákat, mindent, de hiába, ha az emberek ezt szórakozásnak fogják fel. Tele a metró, a plázák, a kocsmák, stb, így könnyen terjed tovább. Sajnos ezt csak tényleg az állítaná meg, ha 1hónapon keresztül senki nem jönne ki a házból, de ez szinte kivitelezhetetlen. Én Magyarországon egy 6-7ezer fertőzöttel számolok minimum, de ez csak minimum, a többi már a szerencsén múlik.. Sajnos a németek is elég jó statisztikat mutattak, pár napja még 1500 volt, most 5000, szóval ezt tényleg nem lehet besaccolni.. Egy biztos. A legrosszabbra kell számítani, mert ami Magyarországon van, az még csak nem is a kezdet, az még csak most jön. És hol van még a tetőpont.. Hónapok
2020. márc. 14. 22:58
 34/42 anonim ***** válasza:
27%
A legújabb hírek szerint már műtétek is elmaradnak. A lényeg, hogy a náthásoknak jusson hely a kórházakban.
2020. márc. 15. 12:58
 35/42 anonim ***** válasza:
23%

#34 Milyen náthás te okos?

Amikor már a fiataloknak is alig jut lélegeztető... akkor térjünk rá vissza.

2020. márc. 15. 13:03
 36/42 anonim ***** válasza:
26%
Különben meg a betegek érdeke. Egy műtét után 1000x akkora a kockázat hogy elpatkolsz a vírustól.
2020. márc. 15. 13:04
 37/42 anonim ***** válasza:
38%
Tévedtem. Ez bizony nem nátha. Vigyázzon mindenki magára!
2020. márc. 22. 14:41
 38/42 anonim ***** válasza:
Még mindíg itt van... Szerintetek már látható a vége?
2021. márc. 29. 22:59
 39/42 anonim ***** válasza:
Be kene hozza oltani a lakossagot, de mint latod itt gyakorin ez csak egy hiszti a napi 200+ halott meg kitalacio, en anno fel evet tippeltem, nagyon optimista voltam. Most azt mondom, hogy jovo ilyenkor is kell majd maszkot viselni. Lesz meg nyitas zaras minden amit eddig lattunk.
2021. márc. 29. 23:57
 40/42 anonim ***** válasza:
Én sem mondok már semmit, csak annyit, hogy oltassatok. Nem akarok jósolni, mert 1 éve nem gondoltam volna, hogy idáig jutunk
2021. márc. 30. 00:00
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!