Körülbelül négy napja fáj a nyakam és vállam között (kulcscsont és lapocka környékén). Mit tegyek?
Előszőr azt gondoltam, hogy elfeküdtem, de azóta egyre rosszabb a fájdalom, és nem enyhül attól sem, ha vigyázok arra a területre. Szóval nem fekszem rá, nem alszom el, nem erőltetem, de így is egyre rosszabb. Próbáltam kimasszírozni, de az sem segített. Viszont észrevettem hogy a másik oldalamhoz képest be van feszülve, mintha ott lenne egy "göb".
A fájdalom kisugárzik sokszor a fülemig , hátamig és ujjaimig, és a jellege lüktető, pulzáló fájdalom. Ma alig bírtam elaludni, ami annyit jelent, hogy eddig tudtam a fájdalommal aludni, de most hogy a fájdalom állandósult, úgy lehetetlen pihenni. A karomat tudom mozgatni, de fáj és nagyon erőtlen. Elég rossz érzés.
Hova forduljak orvoshoz? A háziorvos csak elzavar azzal, hogy majd elmúlik. Hova kell kérni ehhez beutalót vagy bármit?
Fájdalomcsillapítót bevettem, egyenlőre várom a hatását. Milyen okai lehetnek így, 18 évesen a fájdalomnak? Akinek volt ilyen fájdalma, mi történt vele?
Hello,
Tudok ajanlani egy fulakupunkturas addiktologust aki elbanik izom es in dolgokkal is. Fagyott vallat is kimozdit.
Szerintem a fejbiccento izmod a ludas, es az izom csomoba all a fajdalom es a keves oxigen miatt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!