Kezdőoldal » Egészség » Betegségek » Körülbelül mennyi idő mire a...

Körülbelül mennyi idő mire a koronahiszti végre lemegy?

Figyelt kérdés
Valamint várható hogy a nagyobb üzleteket bezárják?

2020. márc. 13. 00:50
1 2 3 4 5
 11/42 anonim ***** válasza:
87%

De Kínában lezajlott 3 hónap alatt (kb. dec.közepétől mostanáig, pár napja jelentették be, hogy ott vége van.)

Itt miért gondoltok többen is fél évet?

:(((

2020. márc. 13. 12:42
 12/42 anonim ***** válasza:
84%

"Májusára elméletileg a vírus nem bírja a meleget."

Hát ez az elmélet mostanában kezd megdőlni, megjelent Indiában, ma meg Kenyában is pl.

De én olyan is olvastam, hogy még a 36 fokot is kibírja ez a szar...

2020. márc. 13. 12:45
 13/42 anonim ***** válasza:
69%
Én is ezt olvastam, hogy az évszakok váltakozása, a nyári meleg sem hat rá:(
2020. márc. 13. 12:49
 14/42 anonim ***** válasza:
59%

Kína egy erős piacgazdaságra építő kapitalista diktatúra.

Az embereket erősen kontrollálják, betonerős a rendőrség, a hadsereg. A diktatúra keményen bevasalta a karantént, az embereket veszélyességi szint szerint karanténozták.

Zöld: kis kockázat

Narancs: kb sehová se léphettél be

Piros: elvitt a járványügy egyből.

Mindenkinek kötelező a maszk, szét büntettek akin nem volt. Kijárási tilalom volt.

A katonaság osztotta az ételt, úgy vitték házhoz az embereknek. Fertőtlenítő gárdák szórták szét a klórt mindenhol... és ne feledjük 13 tömbkórházat építettek napok alatt.

Így sikerült megállítani 3 hónap alatt. Ráadásul Wuhanba vezényeltek valami 50 ezer eü munkást és orvost!

...

El tudjátok képzelni ezt itthon? Fele annyi rendőr sincs mint kéne. Hadseregünk kb nincs. Egy útzárat se tudnak fenntartani. A kórházak már most a végét járják. Élelmiszerraktárakat felszámolta a Fidesz pár éve, se gáz se olajtartalék nincs igazából.

Mi mentene meg minket egy olasz-iráni helyzettől?

Csak az időjárásban bízhatunk. Ami eddig úgy tűnik működik (egy meleg országban sincs exponenciális terjedés)

2020. márc. 13. 12:51
 15/42 anonim ***** válasza:
86%

Azért pánikot sem kell kelteni.

[link]

Egyetlen 25 fok körüli országban sincs komoly járvány. Az hogy megjelent és napi 10-20-30 ember lesz fertőzött az semmi a napi 2-3000-hez képest.

Egy lineáris vagy négyzetes növekedés is már jól kezelhető, de ebbe az exponenciálisba vége az eünek.

2020. márc. 13. 12:53
 16/42 anonim ***** válasza:
25%

"Körülbelül mennyi idő mire a koronahiszti végre lemegy?"

Az attól függ kérdező, hogy meddig akarsz hisztizni. Nyugodtan befejezheted ma is, rajtad áll. Akik nem hisztiznek, ők inkább megoldásokat keresnek, tégy így te is.

2020. márc. 13. 15:33
 17/42 anonim ***** válasza:
64%
Mire romokban lesz a gazdaság, mert csődbe mennek a vállalkozások és utcára kerülnek az emberek, talán véget ér ez a műbalhé.
2020. márc. 13. 15:57
 18/42 anonim ***** válasza:
61%
# 13/18 Az majd elválik melyik pártnak van igaza, hogy bírja e a meleget vagy nem. Én úgy gondolom, hogy amennyire agressziv ez a virus inkább májusra csak kifog fulladni. Arról meg már ne is szóljon a fáma, hogy mindig vannak olyan gazdag emberek(pl gazdak kínai) aki bárhova elutazik és olyan helyen is szétszórja a vírusait ahol egyébként álmában se gondolná az ember. Nyilván ott meg nem terjed olyan ütemben.
2020. márc. 13. 16:51
 19/42 felkelhetetle ***** válasza:
41%

12-es

Kínában fél évig tartott csak az első 3 hónapban nem vallották be, hogy baj van. Egyébként senki sem mondta, hogy ott VÉGE van, maximum annyit hogy mérséklődött a baj, tekintve hogy eleve hazudtak vajon pont ez hihető-e? Szerintem nem.

2020. márc. 13. 21:08
 20/42 anonim ***** válasza:
73%
Kb. április közepére lemegy.
2020. márc. 14. 00:53
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!