Kezdőoldal » Egészség » Betegségek » Mit tegyek, hogy ne féljek...

Mit tegyek, hogy ne féljek ennyire a koronavírus miatt?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Nagyon félek a koronavírus miatt.Sajnos pánikbeteg vagyok és már 2x voltam rosszul ...:/ nagyon félek miatta és szeretteim is féltem :( halálfélelmem van..

2020. febr. 1. 14:18
1 2
 11/13 anonim válasza:
81%
Olvass utána. A koronavírus egy kínai piacról indult el, ahol is emberek vadállatokat fogyasztottak (kígyó, denevér, farkas, róka stb.). Cseppfertőzéssel terjed, a levegőn elpusztul a vírus. Az orvosok gyakori kézmosás, és immunerősítést javasolnak. Ergo ha nagyon parázol, moss kezet miután hazaérsz, és étkezések előtt, illetve szedj vitamint. Mást nem nagyon tudsz tenni. Ja és ne fogyassz denevért. :)))))
2020. febr. 1. 15:01
 12/13 anonim ***** válasza:
87%
Hányszor vagy náthás évente? Ha ez a szám 1 vagy 0, akkor számolhatsz azzal, hogy jó az immunrendszered. A vérkép nem jelent semmit a világon.
2020. febr. 8. 11:21
 13/13 anonim ***** válasza:
83%
Remélem már jobb a helyzet, nem félsz annyira. Egyébként mindenki fél, még ha tagadja is. De nem szabad folyton erre gondolni, kicsit óvatosabbnak kell lenni, és legjobb otthon maradni, és akkor nem lehet semmi baj. Ez kicsit hasonló érzés nekem ahhoz, amikor kiderült, hogy áttétes rákom van, és hiába próbáltam másra gondolni, nem ment, mindig ott lebegett felettem, hogy ennyi volt? 41 évesen vége? Borzasztó volt, senkinek nem kívánom. Aztán megműtöttek, és minden jól alakult, a műtéttel megmentették az életem. Én is félek ettől, mert veszélyeztetett lehetek, de még van remény, hogy nem kapom el, vagy ha igen, akkor átvészelem.
2020. márc. 25. 00:08
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!