Várok egy csomagot Kínából, átvehetem?
olvass híreket és ne a gyk-n unatkozó tiniktől várj az egészségeddel kapcsolatos választ.
És ha azt válaszolja valaki, hogy nem, meghalsz tőle, akkor nem veszed át?
Ha meg azt válaszolja valaki, hogy simán átveheted, közben meg veszélyes, akkor átveszed?
Nekem is lassan jön 3 rendelésem.
Van cserélhető szűrős maszkom, gumikesztyű, 70%-os ethanollal lemosom a terméket, aztán miegymást pedig tűzbe.
Szerencsére nem terjed csak úgy, de bárki tüsszentés, köhögés után hozzá nyúlhatott.
Szia!
A csomagon is lehet vírus,de ha eBay ről van,nem kell félned.
Ezek a csomagok 1-2 hónapot utaznak,ha volt is benne vírus,elpusztul 2-3 nap alatt,szóval nem kell félni
par ora alatt pusztul
el, es meg talan sokat is mondtam. napokig nem
marad eletben a csomagodon
A kérdés azt, hogy a csomag feladása és átvétele között mennyi idő telt el ? Azt írják, hogy akár 20 napig életképes maradhat a vírus.
Nekem is fog jönni csomagom. Ki nem fogom nyitni egészen addig, amíg többet nem tudunk a vírusról. Segíti az, hogy egyáltalán nem sürgős holmi van benne: akár hónapokat is várhatok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!