Szerintetek elmenjek a kirándulásra?
Elég beteg voltan múlt hét csütörtöktöl keddig (megfázás) és jövőhéten lenne egy iskolai zenekaros kirándulás ahol valami hegyekben lennénk, de ott viszont sok gyerek is jönne (a kórus miatt) és 4-5 fős szobákba kellene aludni (3 éjszaka), meg különben sok próba szinten tele szobában. A házból nem nagyon mozdulna ki senki, max a kertbe.
Sajnos tavaly is megfáztam ezen az úton, és a multhetit még nem hevertem teljesen ki, de elég gagyi indok ez a lemondásra mert azért mégiscsak szegény tanárok belénk ölik a munkát :/ szerintem nem is fogadnák el ezt indokként.
De én mégsem vagyok annyira biztos abban hogy jó ötlet lenne elmenni mert nem szeretném az immunrendszeremet elrontani, mert ettől a korona vírus cucctól is tartok egy kicsit, plussz ha rám jön a kohögés akkor a többiek között sem akarok pánikot kelteni...
Szerintetek lenne értelme lemondani ezt az utat vagy csak túl spilázom a dolgot?
Képzeld a gyerekeket kicsi korukban azért kell hagyni a sárban, fűben stb ben fetrengeni, hogy a szervezete, imm.rendszere hozzászokjon dolgokhoz.
Ha mindentől el van zárva s nincs kitéve ezeknek , akkor gyenge vacak szervezete lesz.
Orvosolható, de nem mindenkinél.
Ha pedig simán megfáztál az lehet alul öltözöttségtől kezdve a hideg dolgokra leülésig.
Nagyon erős szervezetem van, de nem véletlen.
+Étkezés, folyadék bevitel & kondiban lét is sokat segít.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!