Kezdőoldal » Egészség » Betegségek » Szerintetek elmenjek orvoshoz?

Szerintetek elmenjek orvoshoz?

Figyelt kérdés

Ngyon régen voltam kivizsgáláson, és 3-4 hónapja rendszeresen fos..ok , mint a víz, ha egy kicsit eszek bármiből is, akkor is. És észrvetten magamon hogy nem vagyok éhes, van amikor 1 hétig nem ettem semmit. Aztán eszek és utána egyből. Már már éjszaka is gatyába is megy, annyira nagy a baj. Nem volt még bélgyógyászaton meg ugy orvosnál sem utoljára 19 évesen vagy 20 évesen voltam bárnyhimlővel. Mostmár 26 vagyok, de cikinek érzem ezt, és nem tudom mitől van ez a hasmenés szerűség.

26/F

2019. jún. 28. 23:22
 1/5 anonim ***** válasza:
Mindenképp menj el, legjobb esetben is teljesen taccsra van vágva a bélflórád, rosszabb esetben bármi komolyabb is lehet, hidd el ha nem lenne olyan nagy dolog ennyi idő alatt rendbejött volna.
2019. jún. 28. 23:26
 2/5 anonim ***** válasza:
Úristen, hogy voltál képes 3-4 hónapig kibírni? Lehet például gluténérzékenységed. Holnap tessék elmenni a háziorvoshoz gasztroenterológia beutalóért.
2019. jún. 28. 23:26
 3/5 anonim ***** válasza:
Te egy idióta vagy :D már az nem normális ha az ember egy hétig f*sik. Remélem nem vágtad haza az emésztőrendszered. Miért nem mentél orvoshoz ?
2019. jún. 28. 23:53
 4/5 anonim ***** válasza:
Orvoshoz menni nem ciki. Befosni igen. Kérj segítséget mielőtt teljesen legyengülsz
2019. jún. 29. 09:29
 5/5 anonim ***** válasza:
Figyelj, gondolj arra hogy csak aznap te vagy minimum az 5. beteg akinek valahonnan valami folyik aminek nem kéne, az orvost ez már nem izgatja.
2019. jún. 29. 13:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!