Kezdőoldal » Egészség » Betegségek » Elmenjek vele orvoshoz vagy...

Elmenjek vele orvoshoz vagy nem vészes dolog?

Figyelt kérdés
Szóval 1-2 napja vettem észre hogy a nyakamnál lévő nyirokcsomó megdagadt egy picit és fáj is ha hozzá érek vagy valami. Olvastam róla van hogy csak megfázás miatt alakul ki meg ilyesmi ezért is kérdezem higy szerintetek elmenjek e vele dokihoz?! Plusz tudni való még hogy csak jobb oldalt van megdagadva és hogy ugyanúgy jobb oldalt a fülem mögött is meg van dagadva egy picit az ottani nyirokcsomó de az viszont nem fáj. Illetve jobb oldalon szokott néha kattogni az állkapcsom úgyhogy én erre gyanakszom hogy emiatt alakult ki. Szóval elmenjek orvoshoz?

2019. ápr. 12. 08:00
 1/6 anonim ***** válasza:
Ha nem vagy beteg, náthás, vagy torokfájás, nincs rossz fogad, nincs semmi más tüneted, akkor nem árt megnézetni.
2019. ápr. 12. 08:02
 2/6 anonim ***** válasza:
Menj orvoshoz,az nem árthat.Gyulladás miatt is lehetnek nyírokcsomók,de egy orvosi vizsgálat+labor vizsgálat jó lenne.
2019. ápr. 12. 08:10
 3/6 anonim ***** válasza:
Nincs semmi bajod, 1 hét és elmúlik.
2019. ápr. 12. 08:34
 4/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm a segítséget 😊
2019. ápr. 12. 09:04
 5/6 anonim ***** válasza:
Néha nekem is megduzzad az állam alatt a mandulámnál, aztán elmúlik egy-két hét múlva.
2019. ápr. 13. 08:42
 6/6 anonim ***** válasza:
Nézesd meg a háziorvosoddal!
2019. ápr. 14. 22:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!