BPPV okozhat állandó szédülést, ami nem forgó jellegű és nincs köze a fejmozgatáshoz?
Figyelt kérdés
2020. jan. 26. 18:46
21/31 A kérdező kommentje:
Nekem az epley manouver nem valtott ki szedulest, szal nem allapitottak meg bppv-t. Meg ugye forgo szedulesem se volt soha. Elvileg veszibularis migren vagy mal dedebarquement szindroma…
2021. júl. 30. 09:23
22/31 anonim 

válasza:

Sziasztok itt vagytok ??? Lány vagyok 29 most jött elő ami nektek van ugyan az a tünetem csak nekem forgó jellegü szédülèssel. És nekem is sokszor ébredéskor a leg erősebb és hajnali órákban is felkelek szédülésre. De hiába mondom keresztapámnak hogy lehet hogy leszakadt a kristály a fülembe azt mondja akkor fájnak a fülem de nekem nem fáj a fülem keg semmim sem fáj
23/31 anonim 

válasza:

És hányingerem van szédülés után tegnap hánytam is és volt hogy elis estem
24/31 A kérdező kommentje:
Menj el orvoshoz! Ha BPPV-d van es az okozza akkor a neurologus ki tudja mozditani az elmozdult kristalyt, es akkor elmulik a szedules.
Fejmozgatasra jon elo?
2023. máj. 10. 20:40
25/31 anonim 

válasza:

De jó hogy írtál köszönöm fejmozgatásra erösödik a szédülés volt hogy felültem az ágyból és erös szédülésem volt már mire azt hittem jobb lesz elmozdítottam a fejem és vissza jött az erős szédülés. Hanyat fekve a leg rosszabb
26/31 anonim 

válasza:

Háziorvoshoz kell mennem de nem tudom onnan hovafog beutalni. Csak már mulna el. Nagyon rossz. Egyik percben semmi bajom majd a másik percben már szédülök nap közben nem olyan erősek a szédülések inkább a hajnali és a reggeli ébredéskor. Hálistennek tegnap nem ébredtem szédüléssel de délfele már megint szédültem ma reggel sem ébredtem szédüléssel de olyan 14órakkor elöjött 15óra 32van itt és elmult olyan 20perce. Hányingerem van a hányinger nehezen mulik el a szédülés után
27/31 A kérdező kommentje:
Ird be vannak videok, hogy hogyan tudod te magad is kimozgatni a kristalyt . BPPV torna vagy ha tudsz angolul: BPPV manouver. Youtubeon talalsz csomo videot, hogy hogy kell csinalni. csak legyen veled valaki kozben, ha nagyon rosszul lennel!
2023. máj. 10. 21:38
28/31 anonim 

válasza:

Ha kimozditja a kristályt akkor végleg megszünik a szédülés??
29/31 A kérdező kommentje:
Igen. De lehet te otthon nem fogod tudni, hanem csak a neurologus . De egy probat megér..
2023. máj. 10. 22:06
30/31 anonim 

válasza:

Be írtam meg néztem a videot. Nem merem egyedül megprobálni nagyszüleimnél vagyok amerikába alig várom haza mennyek és elmennyünk orvoshoz
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!